Kezdőlap‎ > ‎Karitász‎ > ‎Karitász hírfolyam‎ > ‎

Január- februári akcióink

Szervezők - palferi.hu, 2014. júl. 13. 23:41   [ 2014. júl. 13. 23:41 frissítve ]
- Január főképp tervezéssel-szervezéssel telt, amely során megtartottuk immáron III. Karitász Szervezői Találkozónkat, ahol sok régi/új lelkes Pálferissel számos remek ötlet, lehetőség és irány született, valamint több új szervezettel vettük fel, ill. fűztük szorosabbra a kapcsolatot. 

- Február 22-én, a Pálferis Farsangon ruhagyűjtést szervezünk. Meguntad egy ruhád, vagy egy cipőd? Akkor eljött most a Te időd! - Legyél nyílt szívű, és merj segíteni! Helyetted senki nem fogja megtenni. Kérjük nézz Te is szét, mi az amit szívesen adnál, amitől megválnál és más örömmel fogadná. Az így összegyűlt, Általatok adományozott gyermek/felnőtt ruhákat és cipőket ez alkalommal a csepeli Családsegítő Közösségi Háznak http://csepszo.hu/ fogjuk odaadni, ahonnan az ide tartozó/betérő nehéz sorsúakhoz, ill. nagycsaládosokhoz kerül (legközelebb várhatóan a Nagycsaládosok Országos Egyesületének gyűjtünk ruhákon túl bármilyen további hasznos, ill. háztartási eszközöket is). Köszönjük, hogy újból együtt segíthetünk!
 
- Február 25-én kézműves és társasjátékos alkalmat szervezünk a zuglói Befogadó Ház Alapítványnál, hogy hozzájáruljunk az otthonos és elfogadó közeg alakításához, amivel ezen intézmény lelkes önkénteseivel az utcán csellengő, ill. veszélyeztetett tinédzsereknek és fiataloknak nyújt egy élhető, barátságos közeget. Bővebben e remek szervezetről, akiknél rendszeres programokat/találkozásokat tervezünk: http://www.befogadohaz.hu
A Bosnyák térhez közeli Házban az alkalmunk 16.30-19.00-ig tart, hogy még oda lehessen érni Pál Ferire a MOM-ba. Ötleteket és lelkes résztvevőket szeretettel várunk, különösen nagy szükség lenne kézműves segítőkre, akik valamilyen egyszerű, szép dolgot meg tudnának a fiataloknak tanítani. 
Ugyanide keresünk olyan férfi(aka)t is, akik a helyi energikus srácoknak örömmel vezetnének focit hetente egy órában egy közeli tornateremben (profi szintű tudás nem szükséges, ám azért légy közeli, jó barátságban a labdával :). 
Jelentkezés mindegyikre itt. "Ha egy gyerek szidalmakban él, megtanulja az ítélkezést. ... Ha egy gyerek biztonságban él, megtanulja, hogy bízzon magában és a többiekben...." 

- Más karitatív szervezet ételosztásában való részvételünk is szerveződik - erről hamarosan bővebben. 

Comments