Rehab Critical Mass-es Akciónk

Május 17-én, vasárnap újra akciózunk, gyertek, csatlakozzatok!

Részt veszünk a Rehab Critical Mass több ezer főt vonzó rendezvényén önkéntesként, frissen alakult Hawking Munkacsoportunk szervezésében (mely sérült, beteg és idős embertársainkkal foglalkozik). Segítjük egyrészt magukat a főszervezőket, másrészt az egyik partnerszervezetet, a Nem Adom Fel Alapítványt a helyszínen: közreműködünk a játékok lebonyolításában, útvonalat biztosítunk, kísérünk, lufit osztunk, jókat beszélgetünk a résztvevőkkel.

Mivel nagyon sok résztvevőt várnak a rendezvényre, és rendkívül sokszínűek a programok, nem tudják előre megmondani a szervezők, hogy pontosan melyik részen, hány emberre lesz szükség, így mi is és a többi önkéntes is folyamatos mozgásban lehetünk akár. Rugalmasságot kérnek tőlünk ebben, illetve azt, hogy amennyire lehet, találjuk föl magunkat, igyekezzünk megtalálni, mikor hol van ránk szükség. Persze azért végig kapcsolatban leszünk mindkét szervezettel és egymással is.

Tehát kalandra fel, délután 2 órakor gyülekezünk a Clark Ádám téren (annak is a délnyugati sarkában), a helyszínen berendezett büfé-kávézónál. Maga a rendezvény is ekkor kezdődik, és 3 órakor indul a felvonulás a Lánchídon át az Erzsébet térre, ahol folytatódnak a programok, koncertek egészen este 9-ig. Itt is szükség lesz segítségre, így befejező időpontot nem is hirdetünk az akciónkhoz – mindenki addig maradjon velünk, ameddig kedve, ideje van. Bekapcsolódni is lehet természetesen az egész nap folyamán bármikor, tehát nem gond, ha valaki nem tud odaérni a gyülekezőre.

Semmilyen előzetes tapasztalat nem kell az önkéntes részvételhez, mindenkit várnak, várunk szeretettel. Reméljük, sokan csatlakoztok hozzánk, biztosan nagyszerű hangulatban, tevékenyen fogjuk együtt tölteni a délutánt és az estét. Ha tudjátok előre jelezni a részvételi szándékotokat, azt külön köszönjük, mert így tudunk kalkulálni a létszámmal. Ezt az mhrabovszki@gmail.com címen tudjátok megtenni. Kérdéseket, észrevételeket is ide küldhettek, illetve a 20/432-56-64-es számon is elértek minket a rendezvény napján.

Itt találjátok meg a rendezvény további részleteit:
https://www.facebook.com/rehabcriticalmass.hu?fref=ts
 http://rehabcriticalmass.hu/ii-rehab-critical-mass-3/

Comments