Kezdőlap‎ > ‎Karitász‎ > ‎Karitász hírfolyam‎ > ‎

Novemberi akcióink

Szervezők - palferi.hu, 2014. júl. 13. 23:35   [ 2014. júl. 13. 23:35 frissítve ]
- Közösségünk 5. születésnapi buliján, november 16-án újból gyűjtést tartunk: tartós élelmiszereket az Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítványnak (ÁGOTA® Alapítvány), amely országos tevékenységi körben (19 megye 98 gyermek- és lakásotthonában) az állami gondoskodásban élő és a veszélyeztetett fiatalokat segíti azok szakmai, programbeli, pénzbeli, tárgyi és erkölcsi támogatásával, ehhez pedig biztosítja a szakemberek, segítők és egyéb közreműködők szakmai képzését. A közel 20 éves, élenjáró és innovatív szervezet tevékenységeit a következő területeken fejti ki: veszélyeztetett és hátrányos helyzetű fiatalok & családok támogatása, nevelőszülő-hálózat, gyermekotthonok, utógondozás, országos táborok, játszóházak, sport-életrend és fociprogram, gyermekvédelmi konferenciák, képzési programok, integrációs programsorozat, stb. - bővebben: www.agotaalapitvany.hu. 
Kérjük, ha tudsz, hozz magaddal a születésnapi bulira stílusosan 5 darab bármilyen típusú s értékű tartós élelmiszerárut (pl. tészta, rizs, liszt, cukor, só, konzerv, dobozos áruk, olaj, kakaó stb.) - akár ugyanabból, akár 5 különbözőt (természetesen ennek egész számú többszörösét is szívesen fogadjuk :). 
A családból kiemelt gyermekek nevében előre is köszönjük! 


- november 30-án (szombaton) ruhacserével és kézműveskedéssel egybekötött jótékonysági akciót szervezünk a Szimplában - részletek a Pálferis Adventi Kézműves Nap oldalán. Nézd át Te is ruhatáradat s polcaidat, mi az, ami esetleg már csak a helyet foglalja a szekrényedben/otthonodban és szívesen tovább ajándékoznád. Az adományokat a Böjte Csaba ferences szerzetes által fenntartott csobánkai Élet Háza gyermekotthonnak juttatjuk el (www.elethaza.hu), ahonnan jelentősebb része az Erdélyben működő Dévai Szent Ferenc Alapítvány kis lakóihoz kerül. 
Bármilyen számodra felesleges, ám használható, ill. hordható ruhákat, játékokat, egyéb tárgyakat örömmel és hálásan fogadunk!
Comments