Kezdőlap‎ > ‎

Csoportok


"Egy vágyakat előhozó, terveket megvalósító, ráébresztő csoport, amely hasznos gyakorlatokat, visszajelzéseket és motivációt adhat bárki haladásához." 
A két hétvégés tréningen nagy lendületet tudsz venni aktuális céljaid eléréséhez, tudatosíthatod erőforrásaidat, hátráltató tényezőidet, lehetőségeidet, hogy egyre jobban azt az életet élhesd, amire vágysz.
Trénerek: Filep Anita és Szepesvári Orsolya


Önsegítő gyászfeldolgozó csoport  - 2017. márciusában indul


„Átélni, megosztani.” - Polcz Alain szavainak szellemében a csoport célja a gyászolók izolációjának csökkentése, lehetőség a gyász fájdalmának megosztására. Hisszük, hogy a jól elvégzett gyászmunka egyben a személyiség fejlődésének nagy lehetősége is. 
Csoportvezető: Békési TímeaHozzátartozói csoport
Ahány ember, annyiféle megvalósulása lehet a problémának, de mégis sok közös pont van a szenvedélybeteg család működésében. Hihetetlenül felszabadító érzés megtapasztalni, hogy nem vagyunk egyedül a problémánkkal, végre beszélhetünk erről a - stigmatizált mivolta miatt is – fájdalmas taburól, titokról. Hogy vannak jó megoldások, lehetőségek a változtatásra, változásra egy olyan helyzetben, amely a legtöbbeknek megoldhatatlannak tűnik.
Csoportvezetők: Békési Tímea és Borbély Veronika
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.


Biblio-, pszichodráma csoport 
A mai világ arra hív: légy rugalmas, hagyd ott, ami nem kedved szerint tökéletes. Kételyek támadnak: menjek vagy maradjak? Milyen érték, közösség, ember mellett érdemes elköteleződni hosszútávra? Csoportunkban erre keressük a választ. Várjuk azokat akik: szembenéznek kötődéseikkel, s új kapcsolatok felé indulnak, bátorságot gyűjtenek az újratervezéshez, lojalitás-kérdéseikre szeretnének új választ kapni, keresik az elköteleződés új dimenziót.
Csoportvezetők: Majsai-Hideg Tünde és Baják Gábor
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.
Új pszichodráma csoport indul Pál Feri és Baják Gábor vezetésével 2017. januárjában. A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.

Mesecsoport
A mesék lé
nyegében választ adnak minden olyan kérdésre, mellyel életünk során szembekerülünk.
A meseműhelyünk arra a felismerésre építi céljait, hogy az emberi lélekben felmerülő konfliktusok szimbolikus formában megtalálhatók a mesékben is.  
A csoportfolyamat célja, hogy a részvevőket végigkísérjük a mesék szimbolikus nyelve segítségével életútjuk egy egy fejlődési szakaszán.  Hiszen a régi korok emberei nem pusztán szórakozásból meséltek, hanem azért, hogy a mesékben felfedezhető bölcsességek segítségével választ találjanak saját életkérdéseikre... 
Csoportvezetők: Békési Tímea és Borbély Veronika.
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.Képmeditáció és kreatív önismereti műhely
Jelenlét és találkozás / Belső képeink nyomában
Ha érdekel, hogy „itt és most” miképp reagálsz a művészet, a természet, az élet adta képi kihívásokra, ha szeretnéd jobban megérteni, hogyan látsz, hogyan látod önmagad és a világot, ha szeretnél belső világod képeivel közvetlenebb kapcsolatba kerülni, ha szeretnéd felfedezni rejtett erőforrásaidat − és ha mindezekre vágysz nyitott szívvel és friss szemmel rátekinteni, és szívesen osztozol a tapasztalatokban, akkor itt a helyed.
Csoportvezető: Verba Andrea
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.


ÚJ-ÚJ-ÚJ "Kirepülő csoport"

Szeretettel várunk önismereti csoportunkba, ha szülőként nehezen éled meg, hogy felnőnek a gyerekeid, úgy érzed, hogy "mama-hotelt/ "papa bankot" üzemeltetsz, gondot okoz, hogy a gyereked máshogy csinálja, nem találod a helyed az új szerepben, fel szeretnéd frissíteni a pároddal a kapcsolatodat. 
Csoportvezetők: Ágostházi Réka és Weber Andrea
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.Célratartunk - Csoportos műhelymunka


A kéthetenkénti csoportban lépéseket tudsz tenni aktuális céljaid elérésére, tudatosíthatod erőforrásaidat, hátráltató tényezőidet, lehetőségeidet. Változatos dramatikus, vizuális, coaching és tréneri módszerek mentén kapsz segítséget, hogy közelebb juss céljaidhoz és egyre jobban azt az életet élhesd, amire vágysz.
Csoportvezetők: Filep Anita és Szepesvári Orsolya
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult


Álláskereső/önismereti csoport

Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, nem sikerül munkát találnod, elhelyezkedned, bizonytalan vagy abban, hogy mivel szeretnél foglalkozni, úgy érzed, nem jól választottál szakmát, úgy érzed, megrekedt a karriered, akkor szeretettel várunk csoportunkba. 
Csoportvezetők: Ágostházi Réka és Kovács Szilvia
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.

Útkereső csoport
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.


Női csoport
Újabb női csoport indul! - ha még egy kis segítségre van szükséged ahhoz, hogy kibontakoztasd a nőiségedet, nőiességedet...
Csoportvezető: Beke Csilla
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.


„Amennyire ijesztő lehet, annyira felszabadító is az önmagunkkal való találkozás.”
Hívlak ebbe a csoportba, ha elindulnál az önismeret útján, de nem tudod, hogy merre is indulj. Ha keresed önmagad, de nem tudod, hogy merre is keresd. Ha úgy érzed, gyakran csak „bottal ütheted a nyomod”, és nem látod pontosan, hogy milyen ösvényeken is eredj önmagad után. Ha riaszt az azonnali mélység, és úgy érzed, talán túl nagy vállalás lenne rögtön pszichodrámázni, de azért kicsit megmártóznál önmagad lelkében. 
Csoportvezető: Mékli Attila
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.

Azok számára indul ez a csoport, akik szeretnének "belülről", a pszichodráma eszköztárának segítségével rálátni arra, hogy miként nehezítik-akadályozzák növekedésünket a sémák, és szeretnének a sémákon túlra is ellátni, felfedezni, hogy milyen lehetőségek kínálkozhatnak arra, hogy a sémáinkból a növekedés felé indulhassunk el. Nem "problémafeltárás" a célunk, hanem szeretnénk azokat a forrásainkat megtalálni és feltárni, amelyek segítségünkre lehetnek életünk kibontakozásában.  
A csoportban nem sématerápiát tartunk. Arra vállalkozunk, hogy pszichodramatikus módon dolgozzunk a sémáinkkal, rálássunk és kilássunk belőlük.
Csoportvezető: Mékli Attila
A jelentkezés ebbe a csoportba lezárult.