Kezdőlap‎ > ‎Csoportok‎ > ‎

Bevezetés az autogén tréning módszerébe


Széles Dorottya

Csoportomba várom mindazokat, akik vágynak magukkal lenni, csendben lenni, de talán bizonytalanok abban, hogy is kezdjék el… Az autogén tréning a test ellazításán keresztül segít elérni egy nyugalmi állapotot, amely állapot többféleképpen használható fel: alkalmas megpihenésre, feltöltődésre, miközben figyelmet kaphat mind testi, mind tudati tartalom. A test meghálálja a figyelmet, az elme egyszerre elcsendesedik és kitágul ebben az állapotban. Hasonló pl.: meditáció-, kontemplatív ima módszeréhez. Jól használható a módszer elalvási nehézségek, szorongásos- és koncentrációs problémák, pszichoszomatikus zavarok, erős stressz-terhelés esetén. 
Nem ajánlható a módszer azoknak, akik valamilyen akut krízist élnek át, illetve akik aktív pszichiátriai kezelésben részesülnek. 

Csoport alkalmak: kéthetente csütörtökönként, 19.00-21.30-ig a Rekettyésben (1068 Budapest, Felsőerdősor u. 10. I/4., kapucsengő: ‘Rekettyés’).
Első alkalom előreláthatólag 2015.10.22., összesen 12 alkalommal számolhatunk.

Mivel az autogén tréning elsajátításának fontos része a rendszeres otthoni gyakorlás, azok jelentkezését várjuk, akik ezt vállalni tudják. 

Csoportvezető: Széles Dorottya (pszichológus, autogén tréner) 

A csoport maximális létszáma: 10 fő

Részvételi díj: 4000/fő/alkalom (kedvezményre van lehetőség!)

Elérhetőség: szelesdorka@gmail.com

A részvételt interjú előzi meg, előzetes egyeztetést követően. 

Jelentkezési határidő: 2015.10.08.

Jelentkezés


Comments