Kezdőlap‎ > ‎Csoportok‎ > ‎

Kezdő önismereti csoport


Gombai Ferenc Balázs

    Ha úgy érzed, nincs elég eszközöd.
    Ha megnéznéd, hogy csinálják mások.
    Ha kipróbálnád máshogyan is.
    Ha bejön neked a csoportos forma.
    Ha szeretnéd mindezt védett környezetben.
 

A csoportalkalmak során dramatikus és imaginatív eszközökkel idézzük meg életünk gyógyulni, fejlődni vágyó képeit, eseményeit. Együttérzéssel léphetünk közel meghatározó történeteinkhez, időt és figyelmet szentelünk nehézségeink teljesebb megértésére és kipróbálhatunk újfajta cselekvési módokat. A játékos csoportfeladatokon keresztül lehetőség nyílik erőforrásaink felfedezésére, feszültségeink oldására és kreativitásunk fejlesztésére. 
Az önismereti csoport alkalmas arra, hogy védett környezetben fejlesszük tovább kompetenciáinkat, többek között a kezdeményező készség, az intimitás, határaink és szükségleteink felismerése és kifejezése, és egyéb kapcsolati készségek területén. 

A jelentkezés előképzettséget nem, de átlagos lelki egészséget és terhelhetőséget igényel.

Csoportvezető: Gombai Ferenc Balázs integratív hipnoterápiás képzést végzett pszichológus, hittanár, pszichodramatista. 
39 éves vagyok, 2010 óta vezetek önismereti csoportokat pálferiseknek. Az emberi lélekről kialakított lélektani és vallási megközelítések összehasonlítása érdekel, valamint a módosult tudatállapotokkal és szimbólumokkal végzett munka. Feleségemmel 12 éve élünk együtt, két kislányom van. http://ujember.hu/belso-utakon-a-pszichologia-es-a-vallas-kapcsolatarol/
 
Ár: 6000Ft/fő /alkalom 

Maximum létszám 14 fő.
 
Időpontok: 2016 februárjától, minden hónapban egy szerda este, 18-22 óráig a Rekettyésben (1068 Budapest, Felsőerdősor u. 10. I/4., kapucsengő: ‘Rekettyés’).

Bevezetés az önismeretbe - Gombai Balázs


Comments