Kezdőlap‎ > ‎Csoportok‎ > ‎

Női csoport + relaxáció!


Széles Dorottya és Beke Csilla

„… a test olyan, mint a vízzel telt szivacs; bárhol megnyomjuk, megcsavarjuk, sőt, ha csak finoman hozzáérünk, emlékezet árad belőle.” (C. P. Estées)

Csoportunkba azokat a kíváncsi  hölgyeket, nőket, asszonyokat várjuk, akik nyitottak arra, hogy egymás erejétől támogatva, saját élmények mentén rátekintsenek nőiségük különféle arcaira. Ebben a folyamatban hívjuk segítségül a görög istennő archetípusokat, mint olyan ősi pszichés struktúrákat, melyek által megtapasztalhatjuk a női erő sokféleségét. Alkalmainkon az autogén tréning és a pszichodráma módszerét együttesen használjuk, így lehetőség nyílik egyéni mélyülésre és csoportos munkára egyaránt.

Másként szólva, 

ha még egy kis segítségre van szükséged ahhoz, hogy kibontakoztasd a nőiségedet, nőiességedet....
ha szeretnél végre tudatára ébredni a benned szunnyadó női erőnek....
ha szívesen elsajátítanál egy - a mindennapokban is jól használható - lazító-stresszoldó technikát, az autogén tréninget...

....akkor szeretettel várunk most induló női csoportunkba 2015 szeptember végétől januárig (előreláthatólag 8 alkalom)
kéthetente szerdánként, 18.00-22.00-ig a Rekettyésben (1068 Budapest, Felsőerdősor u. 10. I/4., kapucsengő: ‘Rekettyés’).
Első alkalom előreláthatólag: október 14.

Az önismereti csoportalkalmak alapja az autogén tréning, kiegészülve pszichodramatikus feldolgozással. Mivel az autogén tréning elsajátításának fontos része a rendszeres otthoni gyakorlás, azok jelentkezését várjuk, akik ezt vállalni tudják. 

Csoportvezetők: Széles Dorottya (pszichológus, autogén tréner) és Beke Csilla (tanár, mentálhigiénés szakember, pszichodráma és bibliodráma vezető) 

A csoport maximális létszáma: 15 fő

Részvételi díj: 1500 ft/60 perc/fő (kedvezményre van lehetőség!)

Elérhetőségünk: noicsopirelax@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2015. október 10. 

Jelentkezés


Comments