Kezdőlap‎ > ‎Csoportok‎ > ‎

Sémáink, és ami azokon túl van

Sémáink, és ami azokon túl van – a pszichodráma tükrében

Az elmúlt évek előadásaiban sok ismeret és megfontolás elhangzott a sémáinkkal kapcsolatban. Azok számára indul ez a csoport, akik szeretnének "belülről", a pszichodráma eszköztárának segítségével rálátni arra, hogy miként nehezítik-akadályozzák növekedésünket a sémák, és szeretnének a sémákon túlra is ellátni, felfedezni, hogy milyen lehetőségek kínálkozhatnak arra, hogy a sémáinkból a növekedés felé indulhassunk el. Nem "problémafeltárás" a célunk, hanem szeretnénk azokat a forrásainkat megtalálni és feltárni, amelyek segítségünkre lehetnek életünk kibontakozásában.  
A csoportban nem sématerápiát tartunk. Arra vállalkozunk, hogy pszichodramatikus módon dolgozzunk a sémáinkkal, rálássunk és kilássunk belőlük.
 
A sématerápia szempontjai és a pszichodramatikus munka, elmélet és gyakorlat, érzelmek és értelem metszéspontjaiban keressük a lehetséges válaszokat, amelyek továbblendíthetnek egy-egy, az életünket akadályozó viselkedésmódunkon.

Csoportvezető: Mékli Attila katolikus pap, mentálhigiénés szakember, filozófus, pszichológus, pszichodráma vezető, bibliodráma vezető

A csoport maximális létszáma: 12 fő
Részvételi díj: 7500 Ft/alkalom/fő (1500 Ft/óra/fő)
A csoportot 2016. októberétől 2017. decemberéig (nyáron szünettel), havonta 1 alkalommal tartjuk, kedden, 17.00-22.00.
Elérhetőség: kliatila@gmail.com
Jelentkezési határidő: október 7.

Sémáink és amik azon túl vannak - Mékli Attila


Comments