Kezdőlap‎ > ‎

Programjaink

Pálferis Nyári Tábor 2017

Időpont:
Előtáborok: 2017. július 17-19
Nagytábor: 2017. július 20-23.
Teljes tábor (előtábor+nagytábor): 2017. július 17-23.
Helyszín: Révfülöp, Balaton-part.
Téma: Megújulás.
Program: meghívott előadók, kirándulások, kulturális programok.
Részletek és jelentkezés itt.
Erre vártunk! :)

Pünkösdi Dunakanyar-túra

Közép-Európa legszebb vízitúra útvonalán, Esztergomtól a Római-partig evezünk végig június 3-5 között. Útközben bekukkantunk a Garamra és az Ipolyra, barangolunk és igény szerint múzeumot látogatunk Zebegényben. Jelentkezési határidő: Jelenleg várólistára lehet jelentkezni. Utalás előtt konzultálj a szervezőkkel, hogy beférsz-e még! Részletek és jelentkezés itt! .

Soroksári Dunai Evezés

Soroksári Duna
Június 10-én Soroksártól teszünk egy nagy kanyart a Dunán, Dunaharaszti és Szigethalom érintésével vissza Soroksárra. A nyugodt víz és a gazdag látnivalók miatt mindenkinek javasoljuk ezt a túrát. Ha most ülsz először hajóban, akkor is biztonságban, jól érezheted magad, de ha már rutinos evező vagy, akkor is élményekben dús kikapcsolódást nyújthat a táj és a túratársak. Jelentkezési határidő: május 30. Részletek és jelentkezés itt.

Dráva-túra 2017

2017-ben régi tervünket valósítjuk meg: felfedezzük az egyik legtöbb kalandot ígérő hazai folyót, a Drávát, melynek felső szakasza Európa egyetlen szabályozatlan, természetes medrű folyója. A túrát kitartó, kalandvágyó, barátainknak javasoljuk. Jelentkezési határidő: Jelenleg várólistára lehet jelentkezni. Utalás előtt konzultálj a szervezőkkel, hogy beférsz-e még! Részletek és jelentkezés itt.