.

Anyaerő-nyerő workshop

Egynapos erőforrás-kutató workshopot szervez a pálferis AnyaSzalon 2017. december 2-án szombaton 9-16 óra között. A programra gyerekek nélkül várjuk az anyákat, a feltöltődés, kikapcsolódás, erőforrások kutatása jegyében.

 

Ez a nap azért van, hogy Te  FELTÖLTŐDHESS, MEGÁLLJ, SZÁNJ EGY KIS IDŐT SAJÁT MAGADRA. Hogy egy kicsit szemléld a pillanatot, az erőidet, az emberi kapcsolataidat. Hogy ne rohanjon el az élet Nélküled, a pillanatok Őnélkülük: a Szeretteid nélkül. Mert hát pont értük rohanunk annyit… Nem igaz? 🙂

Egy őszinte, mély, beszélgetős, nevetős-sírós napra számíts, ahol felfedezzük az emberi kapcsolatainkban rejlő erőforrásainkat, ahol együtt kutatjuk az anyaságunkból fakadó, erőt adó örömeinket, beszélgetünk nehézségeinkről, hogy aztán feltöltődve mehess haza, és Te is erőforrássá válhass környezetedben.

Gyere el, ha érezted már, hogy…

  • jó, jó az anyaság, de mikor jövök ÉN?

  • szeretem őket, de miért fáradok bele időnként ennyire?

  • jól esne egy kicsit a “saját társaságom”.

  • nem tudod, miből, hogyan adj, amikor már úgy érzed, nincs több.

  • jól esne egy megértő baráti beszélgetés.

További információ: anyaszalon@gmail.com

Csoportvezetők: Weber Andrea (szociológus, mentálhigiénés szakember, anya) Babai-Szénégető Adrienn (jogász, mentálhigiénés szakember, pszichodráma asszisztens, családanya)
Időtartama: 7 óra
Találkozások időpontja: 2017. december 2. szombat, 9:00-16:00
Létszám: 6-12 fő
Helyszín: Budapest, VII. ker.
Jelentkezési határidő: 2017. december 1.
Díj: 8500 Ft/fő/nap (Amennyiben a részvételi díj befizetése nagy gondot okoz számodra, jelezd, mert lehetőség nyílhat szociális támogatásra.)