.

Bontakozó – Mozgás Műhely Nőknek – 2021. ősz

Mozgás műhelyt indítunk nőknek, ahol a pszichodinamikus mozgás- és táncterápia eszköztárát használjuk. Alkalmat kínálunk arra, hogy a résztvevők testi-mozgásos (ön)megfigyelés által önismereti munkát tudjanak végezni, megtapasztalják magukat más emberek közegében – mindezt biztonságot adó lélektani keretek között.

A csoportozás alapvető kereteit használjuk: biztonságos és megbecsüléssel teli légkörben dolgozunk együtt. Minden alkalmat beszélgetéssel indítunk és zárunk. A köztes időben miénk a lehetőség, hogy a mozgásunk által találkozzunk önmagunkkal és egymással. Mozgás bármi, ami belőlünk, és állandó testi változásainkból fakad. Eközben a testi valóságunk által, az itt- és most-ban alakítjuk saját jelentéseinket önmagunkról. Ebben a szabadságban és kíváncsiságban hozunk létre alkotást saját magunkból, minden további eszköz nélkül. A csoportvezetők instrukcióikkal helyzeteket és lehetőségeket kínálnak arra, hogy mindenki a maga módján megtapasztalhassa, ma éppen hogy van, és milyen alkotás tud megszületni belőle a társak közegében.

Az alkalomra hozz kényelmes ruhát, amiben jól esik mozogni, zoknit és lehetőség szerint cukormentes innivalót. A helyszínen van öltöző, ahol nyugodt körülmények között tudsz majd átöltözni.

A módszer sajátosságából adódóan, a részvétel feltétele a védettségi igazolvány.

 

Csoportvezetők: Mészár Zsófi: gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus, pszichodinamikus mozgás-, és táncterapeuta, DSZIT terapeuta , Széles Dorka: alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus, autogén tréner, szervezetfejlesztő, pszichodinamikus mozgás-, és táncterapeuta jelölt
Időtartama: 18:30-21:00
Találkozások időpontja: 11.24.
Létszám: 6-15 fő (max. 15 fő)
Helyszín: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18., Létra Klub
Jelentkezési határidő: szeptember 26.
Díj: 11.000 Ft/alkalom