.

Képmeditáció és kreatív önismereti műhely – 2017 ősz

 

Jelenlét és találkozás / Belső képeink nyomában

 

MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ! ELSŐ ALKALOM: NOVEMBER 21.

 

Ha érdekel, hogy „itt és most” miképp reagálsz a művészet, a természet, az élet adta képi kihívásokra, ha szeretnéd jobban megérteni, hogyan látsz, hogyan látod önmagad és a világot, ha szeretnél belső világod képeivel közvetlenebb kapcsolatba kerülni, ha szeretnéd felfedezni rejtett erőforrásaidat, és ha vágysz mindezekre nyitott szívvel és friss szemmel rátekinteni, és szívesen osztozol a tapasztalatokban, akkor itt a helyed.

 

A csoportban arra hívlak, hogy adj magadnak időt az oldott jelenlétre és szemlélődésre, az önmagaddal és az egymással való találkozásra! Fedezd fel belső képeid, amelyek minden életszakaszban tartogatnak számodra meglepetéseket és új felismeréseket! Mit üzen a szín, a tér, a forma, vagy a felidézett mozdulatok? Hogyan hat egy ismerős vonás, miért zavar össze egy apró részlet? Minden megtalált új szempont lehetőséget ad a növekedésre, továbbfejlődésre ösztönöz, gazdagítja az önismeretedet, formálja látásodat.

 

Az alkalmak játékos, imaginációs vagy relaxációs gyakorlatokkal kezdődnek. A képmeditáció tárgya műalkotás, természeti kép, aktuális témát felidéző külső vagy belső kép és saját alkotás egyaránt lehet. A meditációhoz kapcsolódó gyakorlatok a látvány és az ennek nyomán keletkező érzések, benyomások, kérdések megfogalmazására és megkülönböztetésére adnak lehetőséget. A csoportban történő megosztás segít alkotó módon együtt látni a különféle belső tapasztalatokat.

 

Az első alkalom várható időpontja: 2017. november 21., kedd 18.00 óra

 

A jelentkezéshez semmilyen előképzettség, rajzi vagy művészettörténeti tudás nem szükséges.

Ha mindez felkeltette az érdeklődésedet, szeretettel várlak a csoportba!

Csoportvezetők: Verba Andrea
Időtartama: 3 óra/alkalom, a csoportalkalmak októbertől júniusig kéthetente kedd esténként.
Találkozások időpontja: Kéthetente kedd esténként 18.00-tól 21.00-ig.
Létszám: Max. 10 fő.
Helyszín: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 10. (Rekettyés)
Jelentkezési határidő: 2017. november 14.
Díj: 5500 Ft/alkalom
Elérhetőség: szolofurt7@gmail.com