.

Mesecsoport – 2017. ősz

VARÁZSMAGOK NŐI ÖNISMERETI MESECSOPORT

 

Mesecsoportjaimat Kincskereső Meseterápiás Módszer segítségével vezetem, ahol különböző eszközökkel és technikákkal alkotunk; pl: montázst készítünk, olaj- és porpasztell krétával rajzunk, használjuk a föld adta agyagot. Mesét hallgatunk. Belemerülünk a csendbe. Relaxálunk és belső képekkel dolgozunk, mindehhez pedig semmi, de semmi előképzettségre, kézügyességre nem lesz szükséged.

 

A csoportfolyamat célja, hogy a részvevőket végig kísérjük a mesék szimbolikus nyelve segítségével életútjuk egy-egy fejlődési szakaszán. Hiszen a régi korok emberei nem pusztán szórakozásból meséltek, hanem azért, hogy a mesékben felfedezhető bölcsességek segítségével választ találjanak saját életkérdéseikre.

 

Gyere és kóstolj bele, milyen a mesék világában elmerülve eltölteni közösen 4 órát, egy megtartó, biztonságot adó női csoportban.
A csoport zárt csoportként, állandó tagokkal működik majd. A csoporttagok a második alkalom után döntenek az elköteleződésről.

 

Az első alkalom várható időpontja: 2017. október harmadik hete (október 16, 21)

 

Az első alkalom előtt várunk interjúra, személyes egyeztetés alapján. Jelentkezni a jobb oldalon található űrlap kitöltésével lehet.

 

Szeretettel várok mindenkit, aki nyitott, hogy a mesék segítségével útnak induljon, hogy felfedezze belső rejtett kincseit, és a mélyben szunnyadó erőforrásait.

 

Borbély Veronika, egigeromese.hu

Csoportvezetők: Borbély Veronika (mentálhigiénés szakember)
Időtartama: 4*60 perc (szombaton plusz 1 óra ebédszünet), havonta 1 alkalom
Találkozások időpontja: Két csoport indul. Csoport 1: Hétfő este 17:00-21:00 havonta 1 alkalommal. Csoport 2: szombat délután 10:00-15:00 havonta 1 alkalommal.
Létszám: Max. 12 fő.
Helyszín: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 10. (Rekettyés)
Jelentkezési határidő: 2017. október vége
Díj: 7500 Ft/alkalom