.

Napos oldal – 2019. ősz

Önismereti Csoport

 

Csoportunkba várjuk mindazokat, akik nyitottak találkozni mélyebb önmagukkal, tanulni magukról, maguktól és egymástól. Hisszük, hogy érdemes megtalálni az élet Napos oldalát, és ha viharokkal küzdve is – kitartani ott és növekedni.

A csoportfolyamat során ötvözünk rendszerszemléletű, pszichodramatikus és coaching technikákat. Dolgozunk továbbá mozgásos, nonverbális technikákkal is, hogy komplex testi-érzelmi-értelmi szinteken tapasztalhass meg változást és növekedést.

Tematikánkat igazítjuk mind az adott csoport igényeihez, mind az évkörhöz. Tapasztalataink szerint az alábbi témákat érintjük csoportfolyamatunk során:

  • Jelenleg milyen élet-területek vannak most fókuszban? Hogyan hangolhatjuk össze ezeket?
  • Ha döntési helyzetben vagyunk, szerepkonfliktust élünk meg, mi lehet a kiút?
  • Hogyan lehetnek örömteliek és ön-azonosak a döntéseink?
  • Rátekintve származási családunkra, mit kaptunk, milyen hiányaink és milyen erősségeink vannak, ezekből hogyan építkezhetünk?
  • Hogyan tudjuk felismerni valódi helyünket és azt betölteni úgy, hogy lényünk legjavát adhassuk?
  • Milyenek a hiedelmeink, hiteink, ember- isten kép(zet)ünk, vajon hogyan befolyásolnak, és hogyan gazdagíthatnak?

***

A jelentkezést követően, még a csoport indulása előtt személyes interjúra hívunk, melyet e-mailben fogunk egyeztetni.

A csoport első alkalma nyitott, a második alkalomtól elköteleződünk a teljes folyamatra és zárt csoportként működünk, a Pálferis csoportnormák szerint. A jelentkezésnek nem feltétele előzetes csoporttapasztalat.

 

Csoportvezetők: Széles Dorottya (pszichológus, autogén tréner, pszichodinamikus mozgás- és táncterapeuta jelölt, alkalmazott egészégpszichológiai szakpszichológus jelölt) , Zsupán Péter (tanácsadó szakpszichológus, pszichodramatista, tréner és karrier coach)
Időtartama: 16 alkalom (160 óra), 2021 tavaszáig nyári szünettel
Találkozások időpontja: Havonta egy szombat 9.00-17.00 között. Időpontok: 2019.10.19, 11.10, 12.08, 2020.01.18, 02.15, 03.07, 04.18, 05.16, 06.13. A további időpontok még szervezés alatt állnak, az ünnepek figyelembe vételével.
Létszám: Max. 16 fő.
Helyszín: Bukfenc Fejlesztő Kuckó, 1126 Böszörményi út 20-22. (Déli Pályaudvar közelében)
Díj: 18.000 Ft/alkalom
Elérhetőség: indeserenum@gmail.com