.

Önismereti navigátor csoport 2020. ősz – 2021. tavasz

Az Önismereti navigátor csoportban a playback improvizációs színház és a csoportos coaching eszköztárát használjuk. Bátorító közösséget teremtünk, együtt munkálkodunk a lehetőségeken és a továbblépésen. A foglalkozások során feltérképezheted és aktiválhatod az erőforrásaidat, új perspektívába helyezheted az előtted álló nehézségeket. Tudatosan kapcsolódunk magunkhoz, egymáshoz, tervezünk és cselekvésekben gondolkodunk. Befelé figyelünk. Az a célunk, hogy ezt a tudatos és pozitív irányt megtaláld, és magadban tovább tudd vinni.

Szeretettel várunk a csoportba, ha:
– Szeretnél mélyebben kapcsolódni önmagadhoz vagy van már önismereti jellegű tapasztalatod
– Megérett benned a változtatás igénye
– Tudatosabban ránéznél a kapcsolataidra

Hogyan épül fel a foglalkozás: Coaching jellegű csoportmunkában az önismereti zárt csoportok szabályai szerint működünk, az alkalmak egymásra épülnek és az első csoportnap végeztével újak már nem csatlakozhatnak.
Verbális, írásbeli és egyszerű mozgásos gyakorlatokat végzünk, melyekkel élményszerűvé tesszük, gazdagítjuk a magunkról alkotott képet. Párban, kiscsoportban vagy teljes csoportban dolgozunk. Gyakoroljuk érzéseink, szükségleteink beazonosítását, tudatosítását, amit továbbvihetünk munkahelyi, családi beszélgetéseinkbe a közös harmónia érdekében.
Az alkalmakon megoszthatod változtatási terveidet, konkrét élethelyzeteidet, amiben továbblépnél a többiek tapasztalatait és a lehetőségeket kutatva.

Korlátozott számban lehetőség van a csoporttagok és az érdeklődők részére egy 60 perces egyéni konzultációra (coachingra).

További információ: filep.anita1@gmail.com
Regisztrációd után egy rövid, személyes találkozón egyeztetjük majd a céljaidat és a csoport fókuszát, melyhez az időpontot telefonon véglegesítjük. Ezt követően a részvételi díjat előre utalással tudod fizetni ide kattintva.
Ha készpénzben szeretnél fizetni, vagy szociális támogatást kérsz, kérlek jelezd.

Az alkalmak időpontjai változhatnak a járványhelyzet aktualitása mentén.

Csoportvezetők: Filep Anita önismereti tréner, coach, improvizációs színházi szakember , Dr. Wenczl Miklós párkapcsolati tanácsadó, orvos
Időtartama: 6 összefüggő alkalom, 36 óra, 10:00-18:00-ig 1 óra ebédszünettel
Találkozások időpontja: 2020. november 15., december 13., 2021. január 24., február 21., március 21., április 25.
Létszám: min. 9, max. 12 fő
Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező utca 49. 1. emelet 1. balra az első ajtó. Kapucsengő: 50. (vagy 31)
Jelentkezési határidő: 2020. november 9. (hétfő)
Díj: 13.200,- Ft/alkalom, amely előre utalással fizetendő. Kedvezményre van lehetőség.
Elérhetőség: anita.filep1@gmail.com