.

Présben – Kihívást jelentő helyzetek a Bibliában – 2020. ősz

Konfrontáció vagy azonosulás: önmegvalósítás, pénz, áldozathozatal, hatalom, érlelődés.” Ezek a fogalmak a mai életben is sok fejtörést, pozitív és negatív érzést hoznak elő belőlünk. A Biblia elbeszélései mindig határhelyzetekben mutatják meg az érintettek viselkedését, döntését.

A bibliodráma segítségével a Bibliához a szerepjáték, a dramatikus megjelenítés eszközével közelíthetünk. Belehelyezkedhetünk a szereplők lelkivilágába, tapasztalatokat szerezhetünk önmagunkról és a bibliai üzenetekről. A részvétel nem igényel színészi képességeket, elég hozzá a nyitottság és a gyermeki játékkedv.

 

A korlátozott létszám miatt a helyet a beérkezés sorrendjében tudjuk biztosítani.

A jelentkezőkkel, a csoport indulása előtt személyes interjú keretében találkozunk.

A csoporton való részvétel a MPE Képzési Rendjének megfelelően a bibliodráma gyakorlat/asszisztensi képzés előfeltételeként beszámítható.

A mások alkalomtól zárt csoportként működünk.

Csoportvezetők: Nyáry Péter - bibliodráma kiképző-szupervízor, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető , Tatai Klára - teológus, bibliodráma vezető, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető
Találkozások időpontja: 2020. szeptember – 2021. november 70 óra, (17 alkalommal, július, augusztus kimarad) kedd esténként 3 vagy 4 hetente, előre egyeztetett időpontokban 18.00-21.30-ig, első alkalom: szeptember 22.
Helyszín: Budapest II., Szász Károly utca 1. (Mechwart liget villamosmegállótól 2 perc)

Jelentkezés, információ: tataiklara.drama@gmail.com
20/773-9542
tataiklara.hu