.

Újratervezés nyáron – 2020 – önismereti navigátor csoport

Az elmúlt hónapok alatt mindnyájan megéltük a magány, a bezártság és a félelem okozta megrázkódtatásokat.
Ideje megújulni, felszabadulttá, élettelivé válni. A jó hír, hogy a változás örömteli folyamat is lehet.

Csütörtök esténként arra hívlak, hogy közösen vizsgáljuk meg, az elmúlt időszak lelki lenyomatát és a benned született új tervek megvalósításának lépcsőit. Hogyan állítható helyre az érzelmi stabilitás, a belső biztonságérzet. Mit és hogyan tehetnél saját jólétedért. Hogyan rendezheted emberi kapcsolataidat, hogyan fejlődhetsz tovább…

Új korszak kezdődik, ahol a korábban lehetetlennek hitt is lehetséges. De ehhez tanulnunk kell, tudatosítani az elért eredményeinket, gyakorolni a pozitív hozzáállást és tevékenységgé gyúrni a terveinket.

Coaching jellegű csoportmunkában az önismereti műhelyek szabályai szerint működünk. Egy alkalommal az akciótanulás módszerével megoldásokat találunk 3-4 konkrét helyzetre. Arra számíthatsz tehát, miután megismerkedtük egymással és meghatároztuk a kereteket, témagazdaként te is bedobhatod a közösbe változásodat, konkrét élethelyzeteidet, amiben továbblépnél és a lehetőségeket kutatva meghallgatnád a többiek tapasztalatait.

Örömmel beszélgetsz, motivál a közösség, a kapcsolódás? Új nézőpontokat ismernél meg és van már önismereti tapasztalatod? Szívesen segítesz másoknak saját élményeiden keresztül? Itt biztosan jól fogod érezni magad!

Kérlek, gondold át a következőt, mielőtt jelentkezel. Ha most inkább meghallgatásra vágynál, de tenni még nincs erőd, ez a csoport nem neked való. Itt a megvalósítás lesz főszerepben: követhető, apró lépésekben gondolkodunk.

A részvételed feltételeként egy személyes interjún fogok válaszolni esetleges kérdéseidre, melyhez az időpontot telefonon egyeztetjük a regisztrációd után.

***

A részvételi díjat a személyes interjút követően előre utalással fizesd ide kattintva. Ha készpénzben szeretnél fizetni, vagy szociális támogatást kérsz, kérlek jelezd.

Csoportvezetők: Filep Anita önismereti mentor, improvizációs színházi szakember
Időtartama: 3 óra/alkalom, 18:00-21:00
Találkozások időpontja: szeptember 14. 18:00-21:00
Létszám: Létszám: min. 6, max. 9 fő
Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező utca 49. 1. emelet 1. balra az első ajtó. Kapucsengő: 50. (vagy 31)
Díj: Díj: 5.500,- Ft/alkalom, amely előre utalással fiztendő.
Elérhetőség: anita.filep1@gmail.com