Önfejlesztő csoportok

Önfejlesztő online csoportokat indítunk 2023-ban is

A Pálferis közösségben évek óta működnek önfejlesztő, önsegítő kisközösségek, más néven házicsoportok. A részvétel ezekben a csoportokban ingyenes. A személyes légkörű találkozókon beszélgetünk előadásokról, könyvekről, bennünket érdeklő témákról, vagy éppen arról, hogy mi van velünk. Jelenleg online és személyes találkozással is működnek kiscsoportok. A csoportok a pálferis csoportszabályok alapján működnek. A csoportok működéséhez segítséget adunk. Érdeklődni: info@palferi.hu

Önfejlesztő csoport lelki-művészeti barangolásokon keresztül

A csoportban Pál Feri Ami igazán számít c. könyve alapján, művészeti eszközök segítségével alkotunk és beszélgetünk a következő témák mentén: „Hogyan bánjunk jól magunkkal és másokkal? Hogyan érdemes, hogyan tudunk elégedetten élni? Hogyan válhat erőforrássá a múlt, hogyan alakítható szabadon a jövő? Hogyan használjuk bölcsen a tapasztalatainkat, hogyan éljünk eredményes, gyümölcsöző életet? Mit tegyünk, hogy elkerüljük a kiégést és derűs emberek legyünk?” Lelki barangolásra hívlak: olvassuk el, osszuk meg, fedezzük fel, alkossunk-játsszunk-zenéljünk-mozogjunk, fejlődjünk!

Keretek: Kéthetente személyesen, csütörtök este

Alkalmak: ápr.13, 20, május 4, 18, jún.1.

Csoportkoordinátor: Oltványi Bernadett (végzettségeim többek között: tanár, ifjúságsegítő, rendezvényszervező, játékmester, Kokas-féle zenepedagógus, idén végzek szocio- és művészetterápiás csoportvezetőként. Hobbijaim: zene, ének, tánc, játék, utazás, kirándulás, kulturális és kreatív programok, olvasás…)

Csoporttagok: Szívesen látom a jelentkezőket, feltétel egy előzetes beszélgetés, a fenti könyv megléte és olvasása.

Létszám: Max. 8 fő. Zárt csoport. A jelentkezők vállalják a min. 70%-os részvételt.

Jelentkezési határidő: 2023. március 31.

Díj: a csoport ingyenes, csak a terem bérleti díjhoz kérünk hozzájárulást.

Jelentkezés itt: https://forms.gle/vr3HCbzjwCrBED316

A csoportokba bejutni alapvetően jelentkezési sorrend alapján lehet.

*************

Figyelem! A fentiek nem önismereti és terápiás csoportok, hanem önfejlesztő csoportok! Önismereti csoportjainkat ezen a linken találjátok.

 ******************************

EGYÉB SEGÉDANYAGOK:

A keddi alkalmakra épülő csoporttematikai gyűjteményt hoztunk létre segítségül, ötleteket adva azoknak, akik csoportokat vezetnek. Itt találtok segédanyagokat hozzá. Ezek nem feltétlenül kapcsolódnak a fenti csoportokhoz.

Fő támogatónk:

További támogatóink