Helyszíni jegy - Önismereti - Közösségi Napok

2021. szeptember 24-25.

E-mail cím*

Vezetéknév*

Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd.*

Keresztnév*

Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd.*

Telefonszám*

Az esetlegesen szükséges gyors információ-átadás érdekében hasznos, ha telefonon is el tudunk érni. Telefonszámodat csak ehhez a programhoz használjuk (ha szükséges), harmadik félnek nem adjuk át.

Jelöld be azt a workshopot, amin részt kívánsz venni!

A programon lehetőséged van önismereti workshopokon is részt venni. Ezek személyes jelenlétet kívánnak a program helyszínén, a Szent Margit Gimnáziumban. A workshopok az előadásokkal párhuzamosan mennek, vagyis, aki részt vesz egy workshopon, csak utólag tudja megnézni az azzal párhuzamosan futó előadást. Ismertető leírások az egyes workshopokról az esemény weboldalán. Mivel ezek létszámkorlátos események, kérünk, hogy CSAK AZ(OKA)T VÁLASZD KI, AMELYEKEN VALÓBAN RÉSZT SZERETNÉL ÉS RÉSZT TUDSZ VENNI!

Széthúzás helyett megismerés, avagy intrika helyett puszika😊 – 09.25. szombat 12:00-15:00 (helyszíni) – Beke Csilla

A nyitóelőadást követő péntek esti programlehetőségek 19:30-21:00 között*

Két esti program egy időben lesz. Szeretnénk látni, hány résztvevőre számíthatunk a párhuzamosan futó programokon péntek este a Szent Margit Gimnáziumban, hogy jobban tudjunk tervezni

A péntek esti kerekasztal-beszélgetéshez kapcsolódva kíváncsiak vagyunk, hogy van-e neked is olyan “jó gyakorlatod”, amelyet a COVID karantén ideje alatt kezdtél el, és újfajta, elmélyült kapcsolódást tett lehetővé régi vagy új ismerőseiddel, olyannyira, hogy karantén után is érdemesnek láttad folytatni?

Szövetkezzünk a jóra!

Kapcsolódás egy jó ügy mentén

Talán felmerült már benned, hogy jó lenne segíteni a szűkebb vagy tágabb közösségedben rászoruló embertársaidnak vagy tenni valamit a környezetünkért. Talán érezted azt, hogy könnyebb lenne ebbe nem egyedül belevágni. Ha szívesen összekapcsolódnál egy jó ügy mentén másokkal, akkor jelöld ezt alább, és a program keretében összekötünk Titeket.

Mely területeken segítenél szívesen?*

Ha több területet is megjelölnél, ezeket sorold fel az űrlap végén az “Egyéb” kérdés alatt a számodra legfontosabbal kezdve! Akik azonos területet jelölnek meg, nekik segítünk összekapcsolódni

Hogyan szeretnél összekapcsolódni a többi segítő szándékú résztvevővel, akik ugyanazt a területet jelölték meg?

Kirándulás

Szeptember 26-án, vasárnap egy közös kirándulással zárjuk a programot. A Budai-hegység déli részére tervezett utunkkal felkeressük a környék legszebb kilátópontjait és emlékhelyeit. A teljes túra 10:00-kor kezdődik, kb. 16:30-kor ér véget, táv: kb. 11 km, szintkülönbség: 250 m. Igény esetén rövidített útvonalú túra is lesz (kb. 4 km, szintkülönbség 150 m). További részleteket e-mailben küldünk!

Részt veszel a vasárnapi kiránduláson?*

Egyéb megjegyzés, kérdés

Fő támogatónk:

További támogatóink