Kubai salsa kezdő intenzív kurzus a 20as, 30as korosztálynak

október 14.

14:30-18:30

Az idei évben utoljára, október 14-én ismét megrendezzük a 20as, 30as korosztály számára az oly népszerű eddig mindig teltházas, Kubai salsa intenzív kurzusunkat!

"Végre egy olyan tánckurzus, ahol csak a korosztályom van"

"István nagyon közvetlen, vicces, jó stílusban adja át az anyagot és kérésre többször elismétel egy - egy mozdulatsort, hogy mindenkinek meglegyen. Jó, hogy ő is táncol velünk és korrigál, ha szükséges, mit hogy csináljunk. Remek volt a hangulat és a társaság is! 🥰..."

Várt korosztály

20-as, 30-as korosztály (Amennyiben más korosztályba tartozol vagy alkalmatlan az időpont, úgy várunk a Minden korosztály számára nyitott Kubai salsa kezdő intenzív kurzusunkon, amely 10.14-én 10:00-14:00 között kerül megrendezésre. Erre a jelentkezé az alábbi linken:

Az előző 20as, 30as Kubai salsa intenzívről

Previous slide
Next slide

Kubai salásról röviden

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit a virtuóz kézmozdulatok és az afro testmozgás díszít. A férfi határozottan tartja ölelésében a nőt, az ő vezetésében a nő rugalmas csípőmozgások által tud kibontakozni. Csak két szabály van: élvezd és tartsd a ritmust!

Részvételi dÍj

12 500 Ft/fő (Kizárólag előjelentkezéssel. Amennyiben marad hely, abban az esetben a helyszínen is lehet venni 14 500 Ft/fő áron.)

időpont

Október 14. 14:30-18:30

Jelentkezési határidő

Október 11. 20:30

Helyszín

M10 Tánc- és Sportakadémia (Budapest, Murányi u. 10, 1076) - Keleti pályaudvar környéke

A kurzust tartja

Végh István

Párral vagy pár nélkül?

A kurzuson tanult figurák*

Ajánlott viselet

Amit mindenképp hozz magaddal

Váltócipő, víz

A jelentezés Menete

Amennyiben szeretnél részt venni az intenzív kurzuson, azt a regisztrációd követő 2 napban tudod véglegesíteni. Az utaláshoz szükséges adatok az űrlap beküldése után jelennek meg.

Amennyiben nem tudsz részt venni mégsem, abban az esetben átruházhatod a jelentkezésed más résztvevőre, pénzt azonban nem áll módunkban visszaadni.

Fő támogatónk:

További támogatóink