Online jegy - Önismereti - Közösségi Napok

2021. szeptember 24-25.

E-mail cím*
Vezetéknév*

Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd.

Keresztnév*

Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd.

Telefonszám*

Az esetlegesen szükséges gyors információ-átadás érdekében hasznos, ha telefonon is el tudunk érni. Telefonszámodat csak ehhez a programhoz használjuk (ha szükséges), harmadik félnek nem adjuk át.

A péntek esti kerekasztal-beszélgetéshez kapcsolódva kíváncsiak vagyunk, hogy van-e neked is olyan “jó gyakorlatod”, amelyet a COVID karantén ideje alatt kezdtél el, és újfajta, elmélyült kapcsolódást tett lehetővé régi vagy új ismerőseiddel, olyannyira, hogy karantén után is érdemesnek láttad folytatni?

Szövetkezzünk a jóra!

Kapcsolódás egy jó ügy mentén

Talán felmerült már benned, hogy jó lenne segíteni a szűkebb vagy tágabb közösségedben rászoruló embertársaidnak vagy tenni valamit a környezetünkért. Talán érezted azt, hogy könnyebb lenne ebbe nem egyedül belevágni. Ha szívesen összekapcsolódnál egy jó ügy mentén másokkal, akkor jelöld ezt alább és összekötünk a program keretében Titeket.

Mely területeken segítenél szívesen?*

Ha több területet is megjelölnél, ezeket sorold fel az “Egyéb” mezőben! Akik azonos területet jelölnek meg, nekik segítünk őket összekapcsolódni.

Hogyan szeretnél összekapcsolódni a többi segítő szándékú résztvevővel, akik ugyanazt a területet jelölték meg?

Kirándulás

Szeptember 26-án, vasárnap egy közös kirándulással zárjuk a programot. A Budai-hegység déli részére tervezett utunkkal felkeressük a környék legszebb kilátópontjait és emlékhelyeit. A teljes túra 10:00-kor kezdődik, kb. 16:30-kor ér véget, táv: kb. 11 km, szintkülönbség: 250 m. Igény esetén rövidített útvonalú túra is lesz (kb. 4 km, szintkülönbség 150 m). További részleteket e-mailben küldünk!

Részt veszel a vasárnapi kiránduláson?*

Egyéb megjegyzés, kérdés

Fő támogatónk:

További támogatóink