OPENSKY SUMMER '21

#Közösség #Lazítás
#Inspiráció

A tábor, amely mindezt tudja!

július 14-18. Keszthely

 Szakadj ki a hétköznapokból, amikor kicsit saját magad fejlesztésével foglalkozol hasonló cipőben járó fiatalok társaságában! Inspirálódj közösségben, a napi önfejlesztés mellett pedig strandolj, bulizz, kirándulj, szerezz új ismeretségeket vagy találkozz a régiekkel!

Újra jön a legnagyobb szabású közösségi programunk, a 4 napos OpenSky Summer! 

Mindezt ráadásul a Balaton partján! 😎

Amire biztosan számíthatsz idén is!

Kapcsolódás

Találkozz régiekkel és ismerj meg új embereket!

Önismeret

A tábor alatt szerzett tudás hozzásegít, hogy mélyebben ráláss önmagadra és megismerd belső folyamataid.

Balaton

Használd ki a vízpart közelségét: csobbanj, lazíts, sétálj vagy fagyizz egyet a magyar tenger partján!

Feltöltődés

Mire jó a sok önismereti program, ha mellette nem barnulhatsz le?

Sport

Élvezd a mozgás örömét csapatban, párosan vagy simán a gondolataid társaságában!

Kirándulás

Szervezett túrával
töltődünk a természetben!

Közösségi programok

Sokszínű és változatos programok várnak a tábor mindennapján!

Szombat esti mise Pálferivel

Szórakozás

Zárd az estéket felszabadult és önfeledt módon, mégis kulturált keretek közt! Kapcsolódj a tánc által vagy beszélgess, társasozz hajnalig!

Meghívott előadók

Brezina Kinga

NIA

Tanulom és tanítom, hogy a testünk a legfőbb forrásunk, minden titkunk és tudásunk eredője, legrégebbi és legjobb barátunk. Hiszem, hogy amit a gondolkodó elme elfelejtett, azt a test továbbra is őrzi. Hiszek abban, hogy minden test egyszeri, egyedi csoda, hogy a testünkben rejlő bölcsességgel traumáink, elakadásaink, érzelmi blokkjaink a mozgáson keresztül oldhatóak. Testi, lelki, szellemi, érzelmi harmóniára, önmagunk mélyebb ismeretére kevés olyan varázslatos és mindig „kéznél lévő” eszközünk van, mint a testünk.
Mélyen hiszek a test intelligenciájában, abban, hogy mindannyiunkban ott van az az erő, ami ezt a varázslatos táncot, amit életnek hívunk, vezérli, megtartja, segíti. Hiszek benne, hogy bármi, bárki is a partnerem a táncban, abból tanulhatok és amit tanultam, azt át is tudom adni. Hiszek benne, hogy a világon a legbiztonságosabb hely, ahol lehetek, az a testem. Hiszek benne, hogy amit a gondolkodó elme elfelejtett, arra a test még mindig emlékszik, és éppen ezért minden sérülést, sebet a test segítségével be is tudunk gyógyítani. Mélyen hiszek abban, hogy egyszer minden sebet ki kell tisztítani és össze kell varrni, és hogy ezek a sebhelyek is hozzájárulnak ahhoz aki és ami ebben a pillanatban vagyok.
A Niáról bővebben itt olvashatsz.

Nagy Bendegúz​ a kerekesszékes világjáró

A létezés határán – terepjáróval kontinenseken át!

’Bendegúz, a kerekesszékes világjáró’ vagyok, 1992-ben sportbaleset miatt kerekesszékkel kellett gyakorlatilag a nulláról újra tanulnom az életet.

A kerekesszék nem pusztán ülőalkalmatosság, hanem mechanikus testrész, önmagában óriási áldás. Erre Afrika országaiban döbben rá igazán az ember: kerekesszék nélkül ember-kígyóként földön csúszik-mászik az ottani mozgássérültek egy része.

Mivel utazni jó, fejben soha nem adtam fel. Előfordul, hogy félek, de a tudásvágy és a kíváncsiság többnyire erősebb bennem. A biztonság inkább egy törékeny illúzió, amelyben hinni kell és nem rátámaszkodni.
Ha túlságosan óvatos lennék, nem éltem volna át azt a rengeteg kalandot. Néha szó szerint épp csak túléltem. A biztonság érzete, akárcsak a hőmérsékleté, relatív. Amíg nem lövöldöznek, Kandahárban, a háborús Afganisztánban is szívesen szürcsölgetem a méregerős csájt, de utána bebújok a vasbeton jótékony golyóálló árnyékába. A bajt nem keresem, de tudomásul veszem, hogy amikor Szudánban egyedül stoppolva, kezemben fényképezőgépet lengetve Darfúrt emlegetem, könnyen megtalál.

Az utóbbi években hosszú-hosszú hónapokat töltöttem a világban nyolc keréken, amiből négy a kerekesszéken, négy a Suzuki Jimnyn található. Bruttó három négyzetméterre bezárva magam ebbe az űrkapszula szerű terepjáróba, amelyik a világ egyik legkisebbje, egyúttal egyik legjobbika, az ember megtanul jógázva aludni és minden köbcentiméternyi helyet kihasználni.

Szeretettel hívlak, hogy csatlakozz hozzám egy kis időre egy virtuális utazásra. Remek helyeket ismerek a világban, körbevezetlek a nem túl veszélyes afrikai országokban, ahol ti, kedves barátaim sokat tanulhattok a világ valódi természetéről. Dőljetek hátra és máris jöhet a veszélytelen, de embert próbáló kaland, önmagad felfedezése, megismerése. Ezúttal még szóban, képzeletben, de legközelebb, ki tudja talán együtt rugaszkodunk el a vén Európától…

Utazni jó, olykor muszáj!

Nagy Bendegúzről bővebben itt olvashatsz.

Bedő Imre

Miért nehéz? Hogyan indítsd jól a társkeresést, párválasztást?

Bedő Imre a Férfiak Klubja alapítója, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi, erdélyi születésű közgazdász, aki a rá jellemző, férfias megközelítéssel világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra. A Férfiak Klubja elnevezésű férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre, összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására. 

Kucsera Márton

Thai-box edzés

Kucsera Márton a keszthelyi Miami Fitt S.E. thai-box edzője, 35 éve foglalkozik ezzel a harcművészettel. Hitvallása szerint: „az igazi harcos alázatos, éber, kitartó, félelem nélküli és rendkívül kemény! Ebben a harcművészetben a legfőbb követelmény a kitartás, az ellenfél tisztelete, a maximális odaadás és a stabil kurázsi! Amit beleteszel, azt kapod vissza. Nincs taktikázás, nincs kibúvó, általa magabiztos leszel, kiegyensúlyozott, erős, bátor és a tested olyan kemény lesz, mint a szikla.” A thai-box megtanít egy technikai rendszerben fegyelmezetten és magabiztosan mozogni. 

Márton thai-box-önvédelmi edzéséből akkor hozhatod ki a legtöbbet, ha mezítláb veszel részt rajta, azonban ha inkább sportcipőben maradnál, az sem gond. Amennyiben tudsz, hozz magaddal kesztyűt, fogvédőt, de ha nem tudod ezeket beszerezni, akkor is gyere, maradandó élmény lesz!  

Kovács Ildikó

Testi-lelki önvédelmi workshop

A 1,5-2 órás workshop első felében az elmélet kerül előtérbe, ahol önvédelmi tippekről, az áldozattá válásról, a veszélyes helyszínek felismeréséről és a segítségnyújtásról lesz szó. A második részben a gyakorlat veszi át a főszerepet és a legfontosabb önvédelmi technikákat ismehetjük meg Kovács Ildikó önvédelmi szakértőtől. Bárki jelentkezhet, nem kell hozzá nagy erőnlét.

Kajaksziget​

Live Loosely Be Cheerful – ahogy a Kajaksziget fiatal megálmodói vallják 🙂

A családi vállalkozás vízen és szárazföldön kínál aktív sportolási és kikapcsolódási lehetőséget egyéni vendégeknek, vagy akár csoportoknak szervezett formában. A Diási Játékstrandon a hagyományos strand és vízi élményeken túl a manapság oly divatos SUP (standing up paddle) bérlésére nyílik lehetőség a Kajaksziget jóvoltából, melyhez akár oktatás is igényelhető. A kölcsönzőben 1 és 2 személyes kajakok, 3 és 4 személyes kenuk bérelhetők, de szervezett túrára és lézerharcra is lehet jelentkezni, amelyek mind remek csapatépítő, családi vagy születésnapi programok lehetnek.

Previous slide
Next slide

A szombat esti hangulat felelősei

Utolsó este felrobbantjuk a táncparkettet egy vérpezsdítően ütős bulival! 
A felejthetetlen éjszakáról nem más, mint a PARTY MAFFIA gondoskodik!

Program

július 14. szerda

14:00-tólRegisztráció és Welcome Drink, Strand (opcionális)
18:00-19:30Vacsora
20:00-21:00Köszöntő és Ismerkedős játék
21:30-tólGitáros tábortűz és szalonnasütés

július 15. csütörtök

07:00-07:30Áhitat
07:30-08:10Jòga
07:30-09:00Reggeli
10:00-12:00Kucsera Márton: Thai-box (férfi program), Brezina Kinga: NIA (női program)
12:30-14:00Ebéd
13:00-18:00Fél napos kirándulás, Strand (opcionális)
18:00-19:30Vacsora
20:00-21:00Homokanimáció a Balaton Színházban
22:00-tólKaraoke est és DJ

július 16. péntek

07:00-07:30Áhitat
07:30-09:00Reggeli torna
07:30-09:00Reggeli
09:15-10:45Önvédelmi workshop 1.
(előjelentkezés: max.30 fő)
11:00-12:30Önvédelmi workshop 2.
(előjelentkezés: max.30 fő)
12:30-14:00Ebéd
14:00-15:30Nagy Bendegúz, a kerekesszékes világjáró:
A létezés határán–terepjáróval kontinenseken át!
18:00-19:30Vacsora
20:00-21:30Borkóstoló Bozzai Zsófival
21:30-22:30Salsa Animáció
22:00-tólGitáros tábortűz és
kukorica, FilmKlub

július 17. szombat

07:00-07:30Áhitat
07:30-08:10Jòga
07:30-09:00Reggeli
09:30-10:30Edzés Zsófival & Évivel
11:00-12:30Bedő Imre: Miért nehéz?
Hogyan indítsd jól a társkeresést, párválasztást?
12:30-14:00Ebéd
13:00-17:30Kajaksziget: Kenuzàs, Gyenesdiás,
Eső esetén: Mozi vagy múzeumlátogatás
18:00-19:30Vacsora
20:00-tólMise Pál Ferivel
22:00-tólZáróbuli a Party Maffiával

július 18. vasárnap

07:00-07:30Áhitat
07:30-08:10Reggeli torna
07:30-09:00Reggeli
09:30-tólTáborzáró és elmélkedés
12:30-14:00Ebéd
14:00-tólElpakolás és hazautazás

*A programváltozás jogát fenntartjuk.

Az OpenSky Summer-ről mondtátok

„Nagyon jól éreztem magam, felejthetetlen élmény volt, köszönöm a szervezést! :)”
OpenSky Summer 2019

„Köszönöm a kitartó munkát, nagyon örülök, hogy ez a program létrejöhetett, hosszú évek óta ilyen eseményre vágytam, még több ilyet a jövőben is! :)) A társaság eszméletlen jó volt, beleértve titeket is! :)” 
OpenSky Summer 2017

„Köszönöm az élményt! Nekem igazi felüdülés volt, s tényleg annyira nyitott volt mindenki, mintha a szlogent egyből meg is valósítottuk volna… Valamiféle áldás volt ezen a táboron, helyszínen, úgy éreztem.” 
OpenSky Summer 2016

“Remek programok és profi szervezés, ez az, amit Nektek köszönök, a nyitottságot pedig a többi résztvevőnek. Hatalmas élmény volt!!!”
OpenSky Summer 2017

KELL ENNÉL TÖBB?

OpenSky
Summer '21

2021. július 14-18.
Keszthely

Foglald le a helyed most!

nap
óra
perc
mp

JEGY*

* 2021. június 9-én a Magyar Közlönyben megjelent 319/2021. (VI. 9.) Korm. rendelet alapján a veszélyhelyzet miatt 2020-ban a szálláshelyek támogatására bevezetett IFA mentesség 2021. június 30-ig van érvényben. Azaz 2021. július 1-től a 18. életévét betöltött magánszemélynek már meg kell fizetnie a szálláshelyen eltöltött vendégéjszakák száma utáni idegenforgalmi adót.
Ez a helyszínen készpénzben fizetendő, melynek aktuális díja Keszthelyen 450- Ft/fő/éj.

** SZÉP kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség, mivel a szállásadó nem tud SZÉP kártyát elfogadni.

NORMÁL

Későn ébredő jegy
59 000 Ft részvételi díj
  • szállás - 4 éjszaka
  • étkezés - 4 napra
  • programdíj
EXTRA HELYEK!

NORMÁL

49 000 Ft részvételi díj
  • szállás - 4 éjszaka
  • étkezés - 4 napra
  • programdíj
ELFOGYOTT

Hol tudok bővebben tájékozódni az OpenSky-ról?

Ha még kérdésed lenne:

Igen, a táborban való részvételhez védettségi igazolvány szükséges.

A szállásunk Keszthelyen a Pethe Ferenc Kollégiumban (Keszthely, Festetics György út 5, 8360) lesz.

Az ár tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, a programokon (előadások, workshopok, esti programok, tábortűz, strand és egyéb belépők) való részvételt.

A táborban 3 fős kollégiumi szobákban lesz a szállás, saját fürdőszobával.

Napi háromszori étkezésre lesz lehetőség, szerda estétől egészen vasárnap délig. Normál, vegetáriánus, laktóz- és gluténmentes opciók közül választhattok a regisztrációkor.
Gluténmentes étkezés esetén a kenyeret mindenkinek magának kell biztosítania, speciális kenyeret sajnos nem tud adni a szálláshely.

Igen, amennyiben a jelentkezési lapon a szoba beosztáshoz ugyanazt a jeligét adjátok meg.

A részvételi díjadat online bankkártyás fizetéssel tudod rendezni a Barion rendszerén keresztül. A fizetés után pár perccel az előlegszámla is kiállításra kerül a Szamlazz.hu-ból, melyet email-ben fogsz megkapni. (Ezért különösen fontos, hogy az email-címedet pontosan add meg!)

A kollégium negyed órás sétára található a keszthelyi vasútállomástól.
Ha mégsem szeretnél gyalogolni egy többórás vonatút után -teljesen megértjük-, akkor távolsági buszokkal lehet egy megállót utazni a helyszínig. A pályaudvar melletti autóbuszállomástól kell eljutni Keszthely Egyetem,kollégium megállóba.

Kereséshez használhatod a menetrendek.hu-t.

A kollégium épületénél korlátozott számú ingyenes parkolóhely található (itt és itt), ha azok megteltek, a környéken szintén szabadon lehet parkolni.

Igen,  a telekocsi táblázat linkjét emailben kapják majd meg a táborba jelentkezők.

Nem mindig könnyű másokkal ismerkedni, jól tudjuk mi is. Lehetséges, hogy néhány rövid pillanatig földönkívülinek érzed magad egy ismeretlen helyen, de meglátod nagyon gyorsan magába szippant majd a tábori hangulat, az összetartozás, a barátságos közösség. Sokkal könnyedebben fogsz tudni kapcsolódni másokkal, mint általában szoktál.

Minden program szabadon kihagyható, lényeg, hogy jólérezd magad. A szórakozás mellett persze a tábor a fejlődésről is szól. Ha érzed a komfortzónád határát, ebben a biztonságos közegben nyugodtan nézd meg mi van a túloldalán, ott kezdődnek az igazán jó dolgok.

Esetleges kérdéseidet az info@opensky.hu e-mail címen vagy az OpenSky programsorozat facebook oldalán várjuk.

Jelentkezés

Kérünk, hogy az adatokat pontosan add meg. Ha a mező piros színűre változik, az azt jelenti, hogy a megadott értékben valami hiba van (nem teljes vagy nem pontos) – csak ennek javítása után tudod elindítani a fizetést.

E-mail cím*

[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="629486992616100"]
Mobiltelefonszám*
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="917887435082014"]

Szállásnak jelentendő személyes adatok

A szállás felé jelentenünk kell a szállóvendégek adatait, ezért kérünk, hogy pontosan és hiánytalanul töltsd ki. Így a helyszínen nem kell mindenkinek egyesével kézzel kitölteni a szállásfoglalási lapot, ezzel jelentősen csökkenthető a regisztráció ideje, és elkerülhető a nagyobb tömeg kialakulása.

Vezetéknév*
Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd. 
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="160043271558259"]
Keresztnév*
Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd. 
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="999722351546512"]

Születési hely*

Város
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="125787510636995"]

Születési dátum*

éééé.hh.nn.
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="086292656195357"]
Állandó lakcím*

A bizonytalan járványügyi szabályozás miatt CSAK magyar állampolgársággal rendelkező vendégeket tudunk fogadni.

Irányítószám*

[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="286343486340894"]

Város*

Település
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="464361160403913"]

Utca, házszám*

Közterület, közterület jellege, házszám, emelet ajtó
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="921821554045505"]
Személyazonosító igazolvány / Útlevél szám*
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="079902267475288"]

Ellátással kapcsolatos adatok

Szoba típus*

Korlátozott számban – felár ellenében – van lehetőség 3 ágyas szobában 2 fő elhelyezésére (az egyik ágyat üresen fenntartva). Az üres ágy felára +26.000 Ft/szoba/4éj. FONTOS! Az üres ágy opció szobánként értendő, így csak egyikőtöknek kell kifizetni!

[tiket_pricing_options_and_invoice_items_with_free_parameter event_id="opensky-summer-21" select_background="#FFFFFF" label_font_size="18px" label_font_weight="700" label_font_color="#333" ]
Jelige a szobabeosztáshoz

Egyező jeligét megadók kerülnek egy szobába. (Ne egymás nevét adjátok meg, hanem ugyanazt írjátok mindannyian!)

[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="641966714798941"]
Étkezés*

Napi 3x étkezés (reggeli, ebéd, vacsora) – szerda estétől vasárnap délig

[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="913968701446599"]
[tiket_total_label event_id="opensky-summer-21" pricing_option_id="" button_text_color="black" payment_button_text="0" justify_content="center" label_font_size="50px"]

Egyéb kérdések

+ IFA (idegenforgalmi adó) - 2021. június 9-én a Magyar Közlönyben megjelent 319/2021. (VI. 9.) Korm. rendelet alapján 2021. július 1-től a 18. életévét betöltött magánszemélynek ismét meg kell fizetnie a szálláshelyen eltöltött vendégéjszakák száma utáni idegenforgalmi adót, mely a helyszínen készpénzben fizetendő. Ennek aktuális díja Keszthelyen 450- Ft/fő/éj.

SZÉP kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség, mivel a szállásadó nem tud SZÉP kártyát elfogadni.

A tábor ideje alatt vállalnál önkéntes munkát?
[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="159410196138844"]

Email cím megerősítése*

[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="124194001128131"]
Nyilatkozat koronavírus elleni védettségről*

Kijelentem, hogy rendelkezem a tábor utolsó napjáig (2021.07.18) érvényes, Magyarországon kiállított védettségi igazolvánnyal, és azt a regisztráció során bemutatom a személyazonosságomat igazoló fényképes igazolvánnyal együtt (Személyazonosító igazolvány vagy Útlevél). Tudomásul veszem, hogy ha a védettségemet nem tudom védettségi igazolvány + fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával igazolni, a táborban nem vehetek részt, és a befizetett részvételi díjamat nem követelem vissza. (*A plasztik kártyás védettségi igazolvány és a védettséget igazoló mobil applikáció egyenértékűek, de a személyazonosság igazolása mindkét esetben szükséges fényképes igazolvánnyal!)

[tiket_formfield_item event_id="opensky-summer-21" form_field_id="116628784165744" deny_payment="true"]
[tiket_payment_button event_id="opensky-summer-21" disable_powered_by_text="true"]

Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!