Támogass, hogy segíthessünk!

Méltósággal kísért napok,
órák, percek...

március 26-27.

A nemes ügy, amelyért futunk.

“Hálát adunk, hogy az igazi és teljes Szeretetet képviselhetjük, Aki soha, senkit nem hagyott még cserben – és nem is fog.”
/Tábitha Ház/
Az idei évben tíz éves Tábitha Gyermekhospice Ház tapasztalt, felkészült szakmai stábjának fontos küldetése, hogy sokrétű ellátást nyújtson az életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségekben szenvedő gyermekek részére, a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek hátralévő, szűkre mért idejének eltöltése ezáltal szeretetteljes és méltó környezetben történjék meg.
További információ a Tábitha Házról:

A 2022-es Telekom Vivicittá Városvédő Futáson résztvevő Pálferi Karitász és a Pálferis közösség nagyköveteinek futásához kapcsolódó adománygyűjtés célja a beteg gyermekek ápolását szolgáló speciális, új elektromos ágy beszerzése, melynek értéke 1 000 000 Ft. Ezt az összeget szeretnénk összegyűjteni számukra.

ADOMÁNYOZÁS UTALÁSSAL

Banki átutalással is lehetőség van a gyűjtést támogatni. Az utaláshoz szükséges adatok:

Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 16200223-10054457
IBAN bankszámlaszám: HU89 1620 0223 1005 4457 0000 0000
Közlemény: Adomány – Jótékonysági futás

ÁPRILIS 15-IG TUDSZ ANYAGI TÁMOGATÁSSAL SEGÍTENI!

BANKKÁRTYÁS ADOMÁNYOZÁS

[tiket_payment_button font_size="20px" letter_spacing="0.1rem" font_weight="700" button_bg_color="#83c324" button_text_color="white" padding="2px 5px" is_checkmarks_visible="false" need_append_price_after_payment_button_text="false" payment_button_text="TÁMOGATOM" line_height="40px" font_family="Helvetica" event_id="pf-tamogatas-2" text_above_payment_button_text_if_outer_container_visible="2000 Ft" need_container="true" container_bg="#eeeeee" upper_text_color="#282828" upper_text_font_weight="600" container_border="2px solid black" button_border_radius="5px" show_invoice_form_dialog="false"][tiket_payment_button fontsize="20px" letter_spacing="0.1rem" font_weight="700" button_bg_color="#83c324" button_text_color="white" padding="2px 5px" is_checkmarks_visible="false" need_append_price_after_payment_button_text="false" payment_button_text="TÁMOGATOM" line_height="40px" font_family="Helvetica" event_id="pf-tamogatas-5" text_above_payment_button_text_if_outer_container_visible="5000 Ft" need_container="true" container_bg="#eeeeee" upper_text_color="#282828" upper_text_font_weight="600" container_border="2px solid black" button_border_radius="5px" show_invoice_form_dialog="false"][tiket_payment_button fontsize="20px" letter_spacing="0.1rem" font_weight="700" button_bg_color="#83c324" button_text_color="white" padding="2px 5px" is_checkmarks_visible="false" need_append_price_after_payment_button_text="false" payment_button_text="TÁMOGATOM" line_height="40px" font_family="Helvetica" event_id="pf-tamogatas-10" text_above_payment_button_text_if_outer_container_visible="10000 Ft" need_container="true" container_bg="#eeeeee" upper_text_color="#282828" upper_text_font_weight="600" container_border="2px solid black" button_border_radius="5px" show_invoice_form_dialog="false"][tiket_payment_button fontsize="20px" letter_spacing="0.1rem" font_weight="700" button_bg_color="#83c324" button_text_color="white" padding="2px 5px" is_checkmarks_visible="false" need_append_price_after_payment_button_text="false" payment_button_text="TÁMOGATOM" line_height="40px" font_family="Helvetica" event_id="pf-tamogatas-25" text_above_payment_button_text_if_outer_container_visible="25000 Ft" need_container="true" container_bg="#eeeeee" upper_text_color="#282828" upper_text_font_weight="600" container_border="2px solid black" button_border_radius="5px" show_invoice_form_dialog="false"][tiket_payment_button fontsize="20px" letter_spacing="0.1rem" font_weight="700" button_bg_color="#83c324" button_text_color="white" padding="2px 5px" is_checkmarks_visible="false" need_append_price_after_payment_button_text="false" payment_button_text="TÁMOGATOM" line_height="40px" font_family="Helvetica" event_id="pf-tamogatas-50" text_above_payment_button_text_if_outer_container_visible="50000 Ft" need_container="true" container_bg="#eeeeee" upper_text_color="#282828" upper_text_font_weight="600" container_border="2px solid black" button_border_radius="5px" show_invoice_form_dialog="false"]

Összegyűlt adomány összege

1 004 362 Ft

100%

1000 000 Ft

PÁLFERI KARITÁSZRÓL

.

A Pálferi Karitász 2013 áprilisában alakult meg a Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakember kedd esti alkalmaira járó „pálferis” közösség tagjaiból, a Pálferi Alapítványa részeként.

Fő mottónk: „Adni jó, együtt, közösségben még jobb”. Célunk, hogy a segítő szándékok cselekvésbe fordulhassanak, mindeközben pedig önmagunk, kapcsolataink és közösségünk is fejlődhessen.

Ha érdekel az önkéntes munka vagy alkalmanként közösségben jótékonykodnál...

… akkor közöttünk a helyed! 🙂

Akik futócipőben A Nemes ügyért indulnak

"Az igazán mély veszteségeink megmaradnak veszteségnek, de van lehetőségünk arra, hogy körbe nője az élet. "
/ Polcz Alaine /

"Van két valami, ami soha nem vész el. Az egyik, amit a fejedben őrzöl, de főképp az, amit a szívedben. Amit már megtettünk, az elveszíthetetlen. S amit már biztosan nem veszíthetünk el, az az, amit már odaajándékoztunk. / Pál Feri vasárnapi szentbeszéd /
A Tábitha Gyermekhospice Ház dolgozói és önkéntesei mélyről fakadó alázattal, finomsággal, teljes odaadással segítik a beteg gyermekeket és családjaikat ezekben az végtelenül nehéz órákban.
Az én lépéseim most értük szólnak."
Bársony Adrienn
Pálferi Karitász, futónagykövet
"Futottam és gyalogoltam már hosszútávot a teljesítményért. Ez a motiváció önmagában már alábbhagyott nálam. Hogy újra versenyre nevezzek, kellett az a plusz, amit a Pálferi Karitász tűzött ki célul. Én elsősorban így tudom támogatni a Tábitha Házat. Ha te is szeretnéd, gondold át, te hogyan!"
Péter Dávid
futónagykövet
"Az idei lesz a negyedik alkalom, amikor a Pálferi Karitász nagyszerű csapatával futok a Vivicittán és mint mindig, most is egy nemes, jótékonysági ügyet is szolgálva. Akikért idén részt veszünk az eseményen, már 2020-ban is elkezdtük szervezni a futóinkat, gyaloglóinkat, de a vírus sajnos nem tette lehetővé, hogy őket segítsük. Ám mindvégig vártuk hogy ez megvalósulhasson, mert az amit tesznek szavakkal nem írható le. Kérlek támogasd Te is őket! Az összegyűlt adományt egy nagy értékű speciális ágy megvásárlására fogják fordítani. Köszönöm! Köszönjük!"
Tóth Gergely
Pálferi Karitász, futónagykövet
"Futni jó, egy nemes cél érdekében pedig még jobb. És mindezt a Pálferi Karitász csapatában megtenni az egyik legjobb dolog a világon. Megtiszteltetés számomra, hogy futónagykövetként a Tábitha Ház lelkes vezetőinek gondolatait tolmácsolhatom, miszerint a céljuk azoknak a gyógyíthatatlan beteg gyermekeknek – és nem utolsó sorban a szüleiknek, testvéreiknek – a segítése, akiknek már csak napjaik vannak hátra e földi életből. Tenni mindezt úgy, hogy minden támogatást megkapjanak, amire szükségük van. Köszönöm, ha Te is mellénk állsz!"
Petró Iván
futónagykövet
"Portik Linda vagyok. Rendszeresen találkozom azzal a jelenséggel, hogy emberek szeretnének adományozni, de nem tudják, mennyire bízhatnak abban, hogy a pénzük tényleg jó helyre kerül. Azért is vállaltam ezt a futást, mert teljes szívvel le tudom tenni a voksomat a Tábitha Ház mellett (tabitha.hu). Fantasztikus a munka, amit csinálnak. Köszönjük! 🌷"
Portik Linda
futónagykövet
"Senki nem tehet meg mindent, de mindenki megtehet valamit."
"A Tábitha ház dolgozói nap mint nap azért munkálkodnak, hogy súlyos beteg gyermekek és csalágtagjaik számára a legnehezebb órákban is mindig legyen segítség.Nagy öröm számomra, hogy a Pálferi Karitász csapatának futónagyköveteként áldozatos munkájukért én is tehetek valamit.Köszönöm, ha támogatod adománygyűjtő kampányunkat!"
Mészáros Anna
futónagykövet
"Soha nem hittem, hogy a bánat tud olyan erős lenni, mint a fizikai fájdalom."
"Akkor értékeltem át igazán a Hospice ház jelentőségét, amikor segítségre volt szükségem. Nekem, akkor a Varázshegy Hospice Alapítvány jelentette a menedéket, azóta én segítek másoknak. Szívvel, lélekkel támogatom a munkájukat, támogasd őket Te is!"
Mátrahegyi Ildikó
futónagykövet

...És az anonim követeink.

karitász programsátor a vivicittán 🙂

Previous slide
Next slide

Fő támogatónk:

További támogatóink