Pálferis
Nyári tábor

július 13-17.

ZALAEGERSZEG

Részvételi díj

Tartalmazza aszállást (4 éjszakára, 3-4 ágyas szobákban, fürdő a folyosón), teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) és a programok díját is.
Early bird ár május 15-ig: 59 900 Ft
Május 15-e után: 65 000 Ft
Early bird + 1 üres ágy (+25e Ft): 84 900 Ft Május 15-e után: 91 000 Ft

Gyere és tarts velünk idén is a Pálferis Nyári Táborban!

Idén új helyszínre, Zalaegerszegre várunk minden érdeklődőt a Pálferis Nyári Táborra, július 13-17. között.A helyszín a Kafka Margit Lánykollégium lesz, ahol több tágas és hangulatos közösségi helyiség áll rendelkezésünkre. Ismerkedős programokon, önismereti beszélgetéseken, előadásokon, tánctanításon, borkostolón, filmnézésen, esti bulikon vehetünk részt és persze a tábortűz köré is odaülhetünk közös sütögetésre, éneklésre. A kollégium körül nagy zöldterület ad lehetőséget a szabadtéri programoknak, a hagyományos szombat esti misének. Zalaegerszeg és környéke – fürdő, kalandpark, a meseszép Őrség, a szlovén-magyar határ - számos, izgalmas látnivalót, felfedezni valót kínál. Tarts velünk!

Helyszín

Kaffka Margit Kollégium
8900, Zalaegerszeg, Puskás Tivadar u. 2.

Jelentkezés

Kérünk, hogy az adatokat pontosan add meg. Ha az adatok beküldése előtt egy felugró ablakban hibaüzenetet kapsz, az azt jelenti, hogy valamelyik űrlapmező üres vagy a beírt formátumban valami hiba van (nem teljes vagy nem pontos) - csak ennek javítása után tudod elindítani a fizetést.

Felmerülő kérdéseidet a kommunikacio@palferi.hu e-mail címre küldheted.

Szállásnak jelentendő személyes adatok​

A szállás felé jelentenünk kell a szállóvendégek adatait, ezért kérünk, hogy pontosan és hiánytalanul töltsd ki a jelentkezési lapon az űrlapmezőket. Így a helyszínen szükségtelen egyesével kézzel kitölteni a szállásfoglalási lapot, ezzel jelentősen csökkenthető a regisztráció ideje.

Regisztráció

Fő támogatónk:

További támogatóink