Tarts velünk, ha a tánc mellett fontos a jó hangulat és a közösségi élmény!

21640839_1580733411990356_4702791065452136926_o (2)

PÁLFERIS TÁNCISKOLA

ŐSZTŐL várunk Induló És folytatódó kurzusainkon

Gyere, öltsd fel a tánccipőd, sajátítsd el a tánclépéseket egy közismerten barátságos és jóhangulatú közegben! Fedezd fel a tánc örömét és szerezz magabiztos tudást nálunk!

HETI RENDSZERESSÉGŰ ÓRÁK

Nem táncoltál még? Sebaj!

Válaszd a stílusodnak és a tudásodnak megfelelő kurzust! Tanáraink az órán segítenek neked!

Párral vagy pár nélkül?

Figyelünk, hogy legyen párod! Az órákon párcserék vannak, azonban a pároddal is táncolhatsz!

Elég egy szabad este!

Egy óra egy héten, munka után! Legalább ennyit egedélyezz magadnak, megérdemled!

KURZUSOK

Társastánc - Damjanovich Mártival

A társastánc gyűjtőfogalom, amely hivatalosan 10 táncot foglal magában: Standard táncok: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slowfox és quickstep.
Latin táncok: szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble és jive.A kedveltebb, népszerűbb táncokat tanuljuk ezek közül, a csoport kívánsága szerint.

"Örülök, hogy Titeket választottalak, mert jó hangulatúak az órák, szeretjük Mártit és jófej a csapat 🌸🙂"

"Nagyon szeretem Márti óráit, alig várom a folytatást!"

"Nagyon feltöltődtem az órákon. Damjanovich Márti jó hangulatot teremtett, a táncos társaim kedvesek, élvezem a táncolást."

Kubai Salsa - VÉGH ISTVÁNNAL

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit az virtuóz kézmozdulatok és az afro testmozgás díszít. A férfi határozottan tartja ölelésében a nőt, az ő vezetésében a nő rugalmas csípőmozgások által tud kibontakozni.  Csak két szabály van: élvezd és tartsd a ritmust!

BACHATA - VÉGH ISTVÁNNAL

A bachata története egyben a Dominikai Köztársaság története is. Rafael Trujillo 30 éven át tartó diktatúrája és cenzúrája bilincsben tartotta az ország népét, és ez által zenéjét is. 1961-es bukása után alakult ki ez a műfaj, melynek témája a romantikus érzések, a szomorúság és a szerelem.

"Remek tanár. Kimondottan tetszett, hogy nagy hangsúlyt fektetett a vezetésre és a követésre és ebben mindenkinek személyre szólóan segített. A másik ami nagyon tetszett, hogy a bulikban hallható salsa zenék gyors ritmusát is megmutatta, arra is hangsúlyt fektetett, hogy megtanítson minket aprókat lépni, hogy már így szokjuk meg. Egyszerűen fenomenális volt, csak megköszönni tudom."

"Jó volt a társaság, barátságos volt a hangulat és érthetőek voltak a lépések magyarázatai. Jó volt, hogy István mindenkivel táncolt valamennyit, így jobban meg lehetett érezni, hogy hogy kell jól csinálni, jól vezetni-követni, hiszen neki mégiscsak sokkal több tapasztalata van, mint nekünk, kezdőknek."

"István nagyon jófej és jól oktat."

KUBAI SALSA LADY STYLE - 4 alkalmas kurzus

A kurzus alatt a kubai salsa stílus elemeit keverjük az igazán nőies csajos elmekkel. Az itt megszerzett tudást párban is tudjátok majd használni, de azt is megtapasztaljuk, hogyan lehet egyedül megtölteni mozdulatokkal egy salsa zenét.

Néptánc (mezőségi)

A néptánc a közös táncolás természetes örömén túl a mély egymásra hangolódás lehetőségét is nyújtja. A férfi vezet, a nő pedig lekísér, táncuk mégis teljesen egyenrangú, hiszen nő nélkül a férfi (tánca) értelmezhetetlen, és fordítva. A néptáncot a csodálatos zene emeli igazi érzelmi élménnyé.

ÓRAREND

A napokra kattintva olvashatod.

ÁRAK

Iskolánkban az online jegyvásárlás és bejelentkezés támogatott elsősorban, azonban az alábbi árakon a helyszínen is lehet vásárolni:  helyszíni jegy 2800 Ft (ami az adott alkalmon felhasználható, későbbre nem vihető át);  9500 Ft/4 alkalmas bérlet; 18000 Ft/8 alkalmas bérlet.

A kurzusok május első hetében indulnak, azonban lehetőség van kipróbálni őket április utolsó hetében. Élj vele!

Órajegy

alkalmanként
2600 Ft
  •  

4 alkamas

bérlet
9300 Ft
  •  
megéri!

8 alkalmas

bérlet
17800 Ft
  •  

HELYSZÍNEINK

Hétfői és keddi kurzusainkon a Keleti pályaudvar és a Blaha Lujza tér közt található Tánctemplomban (Chili Salsa Tánciskola) 1074 Budapest, Huszár utca 4-ben várunk, csütörtöki középhaladó óránkon pedig a KITangó Közösségi térben a 1067 Eötvös utca 19-ben, valamint az M10-ben Murányi utca 10 szám alatt!

Tánciskolás események

Cha-cha-cha - Rumba kezdő intenzív kurzus

December 03.
(10:00-14:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

Bachata kezdő intenzív kurzus
4 órás

december 10.
(10:00-14:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

Kubai salsa kezdő intenzív kurzus
a 20-as, 30-as korosztálynak!

január 14.
(10:00-14:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

GYIK

Ha soha egy lépést nem tettél táncparketten vagy táncórán. Akkor is, ha azt gondolod magadról, hogy antitálentum vagy, kétballábas és egyáltalán… Ha bármit is gondolsz, gyere nyugodtan! Ha valaha, egykor egy keveset tanultál, de már jól elfelejtetted és fel szeretnéd frissíteni az alapokat, szintén ide várunk. teljesen az elejéről, nulláról fogjuk kezdeni. Segítünk neked!

Ez a csoport már korábban indult és valamennyi ismeretanyaggal rendelkeznek a kurzuson táncoló résztvevők, azonban tudásuk még a középhaladó szint előtt van.

A társastánc kurzusokat Damjanovich Márta tartja. Mártiról bővebben itt olvashatsz.

A salsa kurzosokat Végh István tartja. Istvánról bővebben itt olvashatsz.

Mindenképpen hozz váltócipőt – hogy milyet, az műfajonként változhat. Itt megnézheted: tárastánc, salsa. Melegebb napokon javasoljuk, hogy kis törölköző és váltópóló legyen nálad, valamint minimum 0,5l folyadék.

Nyugodtan jelentkezz pár nélkül is, mindenképp lesz kivel táncolnod! A jelentkezési felületen beépítettünk egy számlálót, amely segít bennünket, hogy a nemek arányát megfelelően tartsuk. Amennyiben az arány valamiért megváltozik, abban az esetben sem szükséges pár percnél többet magadban gyakorolni, mivel oktatóink figyelnek a folyamatos párcserékre.

Ha pedig a párban érkeztek és egymással szeretnétek végig táncolni, nálunk az is lehetséges!

Az első pár órán még bátran csatlakozhatsz – hogy mennyi az a pár óra, az műfajonként más és más lehet. Később már egyre több bátorság kell hozzá, és egyre több előzetes tudás. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

4 alkalmas bérlet esetén a vásárlást követő 35 napig lehet felhasználni, 8 alkalmas bérletnél 70 napig. A bérlet univerzális, bármelyik táncóránkra beválthatóak a rajta lévő alkalmak.

Iskolánkban az órákra való jelentkezés jegy vagy bérletvásárlással lehetséges az ‘Áraink’ pont alatt. 

Amennyiben nehézségbe ütközöl a bérletvásárlást követő bérletalkalom beváltás során, abban az esetben segédletet az alábbi linkre kattintva találsz.

Iskolánkban az online jegyvásárlás és bejelentkezés támogatott elsősorban, azonban az alábbi árakon a helyszínen is lehet vásárolni: 
helyszíni jegy 2800 Ft (ami az adott alkalmon felhasználható, későbbre, nem vihető át);  9500 Ft/4 alkalmas bérlet; 18000 Ft/8 alkalmas bérlet.

A tanciskola@palferi.hu e-mail címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot vagy a 30/571-5135 telefonszámon. Igyekszünk hamar válaszolni.

Melyik az a tánc, amit szívesen tanulnál Vagy gyakorolnál?

Értesülj elsőkézből!

Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!