Tekints be tánciskolánk életébe és inspirálódj táncosaink tapasztalataiból a kezdéshez:

21640839_1580733411990356_4702791065452136926_o (2)

PÁLFERIS TÁNCISKOLA

"... A Pálferis közösség biztonságot jelent az értelmes időtöltéshez és most már tudom, hogy a tánctanítás minősége, intenzitása is felsőfokú..."

"... összeségében már sok ismerősöm ajánlotta a Pálferis csoportokat és érdekelt, hogy valóban ennyire pozitív és előrehaladó-e a csapat dinamikája és valóban az.."

Gyere, öltsd fel a tánccipőd, sajátítsd el a tánclépéseket egy közismerten barátságos és jóhangulatú közegben! Fedezd fel a tánc örömét és szerezz magabiztos tudást nálunk!

HETI RENDSZERESSÉGŰ ÓRÁK

Új vagy a partketten? Félénknek érzed magad?

"Itt mindenki emberséges, segítőkész. Jó hangulatúak az órák."
Felkészült tanáraink az órán készségesen segítenek a fejlődésben!

Párral vagy pár nélkül érkezzek?

Hozzánk a kurzusokra párral és pár nélkül is érkezhetsz! Az órákon párcserék vannak, azonban a pároddal is táncolhatsz!

Elég egy szabad óra!

~ Egy óra egy héten, munka közben vagy azután! Legalább ennyit egedélyezz magadnak, megérdemled!

ÓRAREND - 1-2 Hétig még csatlakozhatsz!

ÁRAK

Iskolánkban az online jegyvásárlás kedvezményes, helyszínen az online jegyárhoz képest + 200 Ft a helyszíni órajegy és a bérlet ára.

Jegy és bérlettípusok - online bejelentkezéshez

Társastánc kurzusokra, Keringő és Kubai salsa kezdő kurzusokra (1 órás alkalmak):

Órajegy

alkalmanként
2600 Ft
  •  

4 alkamas

Diákbérlet
8000 Ft Érvényes diákigazolvánnyal
  •  
megéri!

8 alkalmas

Diákbérlet
15300 Ft Érvényes diákigazolvánnyal
  •  

2600 Ft

Alkalmi órajegy

9300 Ft

4 alkalmas bérlet - 35 napig érvényes

14 000 Ft

6 alkalmas Rocky bérlet - 52 napig érvényes

17 800 Ft

8 alkalmas bérlet - 70 napig érvényes

8000 Ft

Diákbérlet - 4 alkalmas bérlet - 35 napig érvényes

15 300 Ft

Diákbérlet - 8 alkalmas bérlet - 70 napig érvényes

Kubai salsa Középhaladó 1 kurzus (1,5 órás alkalom):

3 900 Ft

Alkalmi órajegy

13 950 Ft

4 alkalmas bérlet - 35 napig érvényes

26 700 Ft

8 alkalmas bérlet - 70 napig érvényes

Amennyiben diákként szeretnél résztvenni Kubai salsa középhaladó 1 kurzusunkon kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a tanciskola@palferi.hu e-mail címen.

HELYSZÍNEINK

Hétfői és keddi kurzusaink a Keleti pályaudvar közelében található M10-ben (Murányi utca 10 .) vannak, csütörtöki középhaladó óránkon pedig a KITangó Közösségi térben a 1067 Eötvös utca 19-ben várunk!

A TÁNCKURZUSAINKRÓL BŐVEBBEN

A táncteremben a váltócipő használata minden esetben kötelező.

Társastánc - Damjanovich Mártival

A társastánc gyűjtőfogalom, amely hivatalosan 10 táncot foglal magában: Standard táncok: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slowfox és quickstep.
Latin táncok: szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble és jive.A kedveltebb, népszerűbb táncokat tanuljuk ezek közül, a csoport kívánsága szerint.

Kubai Salsa - VÉGH ISTVÁNNAL

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit az virtuóz kézmozdulatok és az afro testmozgás díszít. A férfi határozottan tartja ölelésében a nőt, az ő vezetésében a nő rugalmas csípőmozgások által tud kibontakozni.  Csak két szabály van: élvezd és tartsd a ritmust!

Bachata - VÉGH ISTVÁNNAL - Április 26-Tól!

Mi jellemzi a bachatát? Lágy ívek, finom mozdulatok, fülbemászó dallamok és könnyen elsajátítható, egyszerű lépéskombinációk. Egy tánc, amelynek a témája a romantikus érzések, a szomorúság és a szerelem..

Néptánc (mezőségi)

A néptánc a közös táncolás természetes örömén túl a mély egymásra hangolódás lehetőségét is nyújtja. A férfi vezet, a nő pedig lekísér, táncuk mégis teljesen egyenrangú, hiszen nő nélkül a férfi (tánca) értelmezhetetlen, és fordítva. A néptáncot a csodálatos zene emeli igazi érzelmi élménnyé.

Tánciskolás események

Gyakorló buli

december 16. 17:30-21:00

Társastáncos és Kubai Salsa teremmel

1076 Budapest, Murányi u. 10.
(Keleti pályaudvar környékén)

Kubai salsa Lady Style intenzív kurzus - 3 órás

december 2. (10:30-13:30)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

Bachata kezdő intenzív kurzus
4 órás

december 2.
(14:00-18:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

GYIK

A Pálferis Tánciskola a pálferis közösség táncoslábú tagjaitól indult-, mára egy dinamikusan fejlődő kezdeményezés.🙂 Működését tekintve a Pálferi Alapítványhoz tartozik.

Ha soha egy lépést nem tettél táncparketten vagy táncórán. Akkor is, ha azt gondolod magadról, hogy antitálentum vagy, kétballábas és egyáltalán… Ha bármit is gondolsz, gyere nyugodtan! Ha valaha, egykor egy keveset tanultál, de már jól elfelejtetted és fel szeretnéd frissíteni az alapokat, szintén ide várunk. Teljesen az elejéről, nulláról fogjuk kezdeni. Segítünk neked!

A társastánc kurzusokat Damjanovich Márta tartja. Mártiról bővebben itt olvashatsz.

A salsa kurzosokat Végh István tartja. Istvánról bővebben itt olvashatsz.

A jazztánc kurzusunkat Marnitz Brigi tartja. Brigiről bővebben itt olvashatsz.

Mindenképpen hozz váltócipőt – hogy milyet, az műfajonként változhat. Itt megnézheted: tárastánc, salsa. Melegebb napokon javasoljuk, hogy kis törölköző és váltópóló legyen nálad, valamint minimum 0,5l folyadék.

Nyugodtan jelentkezz pár nélkül is, mindenképp lesz kivel táncolnod! A jelentkezési felületen beépítettünk egy számlálót, amely segít bennünket, hogy a nemek arányát megfelelően tartsuk. Amennyiben az arány valamiért megváltozik, abban az esetben sem szükséges pár percnél többet magadban gyakorolni, mivel oktatóink figyelnek a folyamatos párcserékre.

Ha pedig a párban érkeztek és egymással szeretnétek végig táncolni, nálunk az is lehetséges!

Az első pár órán még bátran csatlakozhatsz – hogy mennyi az a pár óra, az műfajonként más és más lehet. Később már egyre több bátorság kell hozzá, és egyre több előzetes tudás. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megvásárolt órajegyet nem áll módunkba visszaadni, amennyiben nem kerül az adott órára felhasználásra. Arra azonban van lehetőség, hogy ha nem tudsz jönni az órára, akkor a bejelentkezett órára átruházd másra a jegyed.

4 alkalmas bérlet esetén a vásárlást követő 35 napig lehet felhasználni, 8 alkalmas bérletnél 70 napig. Az 1 órás órákra a bérlet univerzális, bármelyik 1 órás táncóránkra beválthatóak a rajta lévő alkalmak.

Iskolánkban az órákra való jelentkezés jegy vagy bérletvásárlással lehetséges az ‘Áraink’ pont alatt. 

Amennyiben nehézségbe ütközöl a bérletvásárlást követő bérletalkalom beváltás során, abban az esetben segédletet az alábbi linkre kattintva találsz.

Iskolánkban az online jegyvásárlás és bejelentkezés támogatott elsősorban, azonban az alábbi árakon a helyszínen is lehet vásárolni: 
helyszíni jegy 2800 Ft (ami az adott alkalmon felhasználható, későbbre, nem vihető át);  9500 Ft/4 alkalmas bérlet; 18000 Ft/8 alkalmas bérlet.

A tanciskola@palferi.hu e-mail címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot vagy a 30/571-5135 telefonszámon. Igyekszünk hamar válaszolni.

Melyik az a tánc, amit szívesen tanulnál Vagy gyakorolnál?

Értesülj elsőkézből!

Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!