Kubai Salsa Lady Style - 3 órás intenzív kurzus
december 2.
10:30-13:30

A Kubai salsa lady style-ról röviden

A kurzus minden korosztály számára nyitott. Az intenzív kurzuson való részvételhez az alábbi lépések ismerete szükséges: Mambo - Rumba - Vamos abajo - Exhibela - Enchufla.

A kurzust egy rövid 20 perces tánctréninggel indítjuk, melynek célja a mozgáskultúra fejlesztése és az egész test bemelegítése. Ezután foglalkozunk a kar és lábvezetéssel, a kubai salsa alaplépéseivel és különböző forgásokkal. A kurzus alatt a kubai salsa stílus elemeit keverjük az igazán nőies, csajos elemekkel. Az itt megszerzett tudást párban is tudjátok majd használni, azonban azt is megtapasztaljuk, hogyan lehet a nőies mozdulatokkal egyedül megtölteni egy salsa zenét.

Ízelítő a táncból

A kurzus díja

9 500Ft/fő (Előjelentkezéssel, utalással. Amennyiben marad hely, abban az esetben a helyszínen is lehet venni 12 500 Ft/fő áron.)

diákoknak 7 500 Ft/fő - Érvényes nappali, esti és levelezős diákigazolvánnyal. Amennyiben marad hely, abban az esetben a helyszínen is lehet venni 12 500 Ft/fő áron.)

További 10% kedvezmény! Kedves Hölgyek! Amennyiben a délutáni Bachata kezdő intenzív kurzuson is szeretnél résztvenni, úgy 10% kedvezményt biztosítunk a két kurzus végösszegének árából.

Időpontok

December 2. 10:30-13:30

Helyszín

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)

Oktató: Farkas Enikő

Bemutatkozás

Már gyerekkorom óta vonzott a tánc világa, a műsorokban is mindig csak a táncosokat figyeltem, de ekkor még sajnos nem volt lehetőségem belevágni. Aztán később felnőttként mégis úgy hozta az élet, hogy belecsöppentem egy salsa órába, ami maga volt a szerelem. Ezután sorba jött a többi is, bachata, klasszikus balett, kortárs tánc, majd a csajos magassarkús tánc is. Mind közül végül a salsa és a high heels stílus fogott meg a legjobban, így abba fektetem a legtöbb energiát jelenleg is. A táncnak köszönhetően a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy egy mozgásforma mekkora feltöltődést és kikapcsolódást jelenthet. Emellett az órák nyújtotta kihívások és a fejlődés érzékelése kiváló önismereti út is egyben. A tanítás által szeretném, ha minél több ember megélhetné ezeket az élményeket és hozzájárulna az egészségük megőrzéséhez is. Lady style óráimon nagy hangsúlyt szeretnék fektetni arra is, hogy egy biztonságos környezetben kibontakozhasson a nőiesség és az egyre dögösebb mozdulatokkal se legyen gond. Ezáltal egyedül is és párban tancolva is magabiztosabbak és felszabadultabbak lesztek.

Amit mindenképp hozz magaddal:

- Piros felső
- Kényelmes ruha
- Lapos talpú cipő és zokni
- Törölköző
- Víz

A jelentkezés menete

Amennyiben szeretnél részt venni az intenzív kurzuson, azt a regisztrációd követő 2 napban, a kurzus díjának az elutalásával tudod véglegesíteni. Az utaláshoz szükséges adatok az űrlap beküldése után jelennek meg.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: december 1. 20:00.

Amennyiben nem tudsz részt venni mégsem, abban az esetben átruházhatod a jelentkezésed más résztvevőre, pénzt azonban nem áll módunkban visszaadni.

Fő támogatónk:

További támogatóink