21640839_1580733411990356_4702791065452136926_o (2)

PÁLFERIS TÁNCISKOLA

Órarend és helyszínváltozás!

Hosszú szünet után ismét megnyitja kapuit a Pálferis Tánciskola a pálferisek új közösségi helyén! Fedezd fel a tánc örömét és szerezz magabiztos tudást nálunk!

HETI RENDSZERESSÉGŰ ÓRÁK

Nem táncoltál még? Sebaj!

Válaszd a stílusodnak és a tudásodnak megfelelő kurzust! Tanáraink az órán segítenek neked!

Párral vagy pár nélkül?

Figyelünk, hogy legyen párod! Az órákon párcserék vannak, azonban a pároddal is táncolhatsz!

Elég egy szabad este!

Egy óra egy héten, munka után! Legalább ennyit egedélyezz magadnak, megérdemled!

KURZUSOK

Társastánc

A társastánc gyűjtőfogalom, amely hivatalosan 10 táncot foglal magában: Standard táncok: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slowfox és quickstep.
Latin táncok: szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble és jive.A kedveltebb, népszerűbb táncokat tanuljuk ezek közül, a csoport kívánsága szerint.

Kubai Salsa

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit az virtuóz kézmozdulatok és az afro testmozgás díszít. A férfi határozottan tartja ölelésében a nőt, az ő vezetésében a nő rugalmas csípőmozgások által tud kibontakozni.  Csak két szabály van: élvezd és tartsd a ritmust!

Néptánc (mezőségi)

A néptánc a közös táncolás természetes örömén túl a mély egymásra hangolódás lehetőségét is nyújtja. A férfi vezet, a nő pedig lekísér, táncuk mégis teljesen egyenrangú, hiszen nő nélkül a férfi (tánca) értelmezhetetlen, és fordítva. A néptáncot a csodálatos zene emeli igazi érzelmi élménnyé.

ÓRAREND

ÁRAK

A kurzusok május első hetében indulnak, azonban lehetőség van kipróbálni őket április utolsó hetében. Élj vele!

Órajegy

alkalmanként
2200 Ft
  •  

4 alkamas

bérlet
7500 Ft
  •  
megéri!

8 alkalmas

bérlet
14000 Ft
  •  

GYIK

Ha soha egy lépést nem tettél táncparketten vagy táncórán. Akkor is, ha azt gondolod magadról, hogy antitálentum vagy, kétballábas és egyáltalán… Ha bármit is gondolsz, gyere nyugodtan! Ha valaha, egykor egy keveset tanultál, de már jól elfelejtetted és fel szeretnéd frissíteni az alapokat, szintén ide várunk. teljesen az elejéről, nulláról fogjuk kezdeni. Segítünk neked!

A középhaladó Salsa kurzus esetén a  Guapea / Exhibela / Enchufla / (Dile que si) / Dile que no /  Vacila lépés anyagok ismerete szükséges.

A társastánc kurzusokat Damjanovich Márta tartja. Mártiról bővebben itt olvashatsz.

A salsa kurzosokat Végh István & Farkas Enikő tartja. Istvánról bővebben itt olvashatsz.

A néptáncot Eötvös Anna & György Károly tartja.

Mindenképpen hozz váltócipőt – hogy milyet, az műfajonként változhat. Itt megnézheted: tárastánc, salsa. Néptánc esetén karaktercipő javasolt.

Nyugodtan jelentkezz pár nélkül is, mindenképp lesz kivel táncolnod! A jelentkezési felületen beépítettünk egy számlálót, amely segít bennünket, hogy a nemek arányát megfelelően tartsuk. Amennyiben az arány valamiért megváltozik, abban az esetben sem szükséges pár percnél többet magadban gyakorolni, mivel oktatóink figyelnek a folyamatos párcserékre.

Ha pedig a párban érkeztek és egymással szeretnétek végig táncolni, nálunk az is lehetséges!

Az első pár órán még bátran csatlakozhatsz – hogy mennyi az a pár óra, az műfajonként más és más lehet. Később már egyre több bátorság kell hozzá, és egyre több előzetes tudás. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A tanciskola@palferi.hu e-mail címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot vagy a 30/571-5135 telefonszámon.

Melyik az a tánc, amit szívesen tanulnál Vagy gyakorolnál?

Értesülj elsőkézből!

Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!