Tekints be tánciskolánk életébe és inspirálódj táncosaink tapasztalataiból a kezdéshez:

21640839_1580733411990356_4702791065452136926_o (2)

PÁLFERIS TÁNCISKOLA

Januártól teljesen kezdő társastánc és kubai salsa kurzusokkal várunk haladó kurzusaink mellett

"... A Pálferis közösség biztonságot jelent az értelmes időtöltéshez és most már tudom, hogy a tánctanítás minősége, intenzitása is felsőfokú..."

Gyere, öltsd fel a tánccipőd, sajátítsd el a tánclépéseket egy közismerten barátságos és jóhangulatú közegben! Fedezd fel a tánc örömét és szerezz magabiztos tudást nálunk!

HETI RENDSZERESSÉGŰ ÓRÁK

Nem táncoltál még? Sebaj!

Válaszd a stílusodnak és a tudásodnak megfelelő kurzust! Tanáraink az órán segítenek neked!

Párral vagy pár nélkül?

A kurzusokra párral és pár nélkül is érkezhetsz! Az órákon párcserék vannak, azonban a pároddal is táncolhatsz!

Elég egy szabad este!

Egy óra egy héten, munka után! Legalább ennyit egedélyezz magadnak, megérdemled!

KURZUSOK

A táncteremben a váltócipő használata minden esetben kötelező.

Társastánc - Damjanovich Mártival

A társastánc gyűjtőfogalom, amely hivatalosan 10 táncot foglal magában: Standard táncok: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slowfox és quickstep.
Latin táncok: szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble és jive. A kedveltebb, népszerűbb táncokat tanuljuk ezek közül, a csoport kívánsága szerint.

Kubai Salsa - VÉGH ISTVÁNNAL

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit az virtuóz kézmozdulatok és az afro testmozgás díszít. A férfi határozottan tartja ölelésében a nőt, az ő vezetésében a nő rugalmas csípőmozgások által tud kibontakozni.  Csak két szabály van: élvezd és tartsd a ritmust!

Bachata - VÉGH ISTVÁNNAL - Április 26-Tól!

Mi jellemzi a bachatát? Lágy ívek, finom mozdulatok, fülbemászó dallamok és könnyen elsajátítható, egyszerű lépéskombinációk. Egy tánc, amelynek a témája a romantikus érzések, a szomorúság és a szerelem..

Jazztánc - Marnitz BrigiVel

Ez a stílus több szóló műfajt is összeköt, nagyon befogadó. Alapjai a baletten nyugszanak, de mozdulataiban például a hip-hop, vagy latin elemek is megfodulhatnak. Lényege az izoláció, vagyis az, hogy a testrészeket külön-külön is megtanuljuk használni, hogy aztán szabadon táncolhassunk velük. A jazztánc tréning részei a bemelegítés, alaptechnikák gyakorlása folyamatos mozdulatsorokkal, erősítés-nyújtás, koreográfia. 🏃‍♀️🤸🏼‍♂️🧘‍♀️

"Remek tanár. Kimondottan tetszett, hogy nagy hangsúlyt fektetett a vezetésre és a követésre és ebben mindenkinek személyre szólóan segített. A másik ami nagyon tetszett, hogy a bulikban hallható salsa zenék gyors ritmusát is megmutatta, arra is hangsúlyt fektetett, hogy megtanítson minket aprókat lépni, hogy már így szokjuk meg. Egyszerűen fenomenális volt, csak megköszönni tudom."

"Jó volt a társaság, barátságos volt a hangulat és érthetőek voltak a lépések magyarázatai. Jó volt, hogy István mindenkivel táncolt valamennyit, így jobban meg lehetett érezni, hogy hogy kell jól csinálni, jól vezetni-követni, hiszen neki mégiscsak sokkal több tapasztalata van, mint nekünk, kezdőknek."

"István nagyon jófej és jól oktat."

KUBAI SALSA LADY STYLE - 4 alkalmas kurzus

A kurzus alatt a kubai salsa stílus elemeit keverjük az igazán nőies csajos elmekkel. Az itt megszerzett tudást párban is tudjátok majd használni, de azt is megtapasztaljuk, hogyan lehet egyedül megtölteni mozdulatokkal egy salsa zenét.

Néptánc (mezőségi)

A néptánc a közös táncolás természetes örömén túl a mély egymásra hangolódás lehetőségét is nyújtja. A férfi vezet, a nő pedig lekísér, táncuk mégis teljesen egyenrangú, hiszen nő nélkül a férfi (tánca) értelmezhetetlen, és fordítva. A néptáncot a csodálatos zene emeli igazi érzelmi élménnyé.

2023-AS ÓRAREND - JANUÁR 9-TŐL

A napokra kattintva olvashatod.

ÁRAK

Iskolánkban az online jegyvásárlás és bejelentkezés támogatott elsősorban, azonban az alábbi árakon a helyszínen is lehet vásárolni:  helyszíni jegy 2800 Ft (ami az adott alkalmon felhasználható, későbbre nem vihető át);  9500 Ft/4 alkalmas bérlet; 18000 Ft/8 alkalmas bérlet. Diákbárlet esetén 8200 Ft/4 alkalmas bérlet, 15500 Ft/8 alkalmas bérlet a helyszínen vásárolva.

A kurzusok május első hetében indulnak, azonban lehetőség van kipróbálni őket április utolsó hetében. Élj vele!

Órajegy

alkalmanként
2600 Ft
  •  

4 alkamas

bérlet
9300 Ft
  •  
megéri!

8 alkalmas

bérlet
17800 Ft
  •  

Órajegy

alkalmanként
2600 Ft
  •  

4 alkamas

Diákbérlet
8000 Ft Érvényes diákigazolvánnyal
  •  
megéri!

8 alkalmas

Diákbérlet
15300 Ft Érvényes diákigazolvánnyal
  •  

HELYSZÍNEINK

Hétfői és keddi kurzusainkon a Keleti pályaudvar és a Blaha Lujza tér közt található Tánctemplomban (Chili Salsa Tánciskola) 1074 Budapest, Huszár utca 4-ben várunk, csütörtöki középhaladó óránkon pedig a KITangó Közösségi térben a 1067 Eötvös utca 19-ben, valamint az M10-ben Murányi utca 10 szám alatt!

Tánciskolás események

Cha-cha-cha - Rumba kezdő intenzív kurzus

December 03.
(10:00-14:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

Kubai salsa kezdő intenzív kurzus - 4 órás -Minden korosztálynak

április 15.(10:00-14:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

Kubai salsa Lady Style intenzív kurzus - 3 órás -minden korosztálynak

április 29.(10:00-13:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

Bachata kezdő intenzív kurzus
4 órás

január 28.
(10:00-14:00)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

Rocky kezdő intenzív kurzus
3 órás

Minden korosztály számára nyitott.

február 10.
(17:30-20:30)

M10 Tánc- és Sportakadémia
(Budapest, Murányi u. 10, 1076)
(Keleti pályaudvar környékén)

GYIK

A Pálferis Tánciskola a pálferis közösség táncoslábú tagjaitól indult-, mára egy dinamikusan fejlődő kezdeményezés.🙂 Működését tekintve a Pálferi Alapítványhoz tartozik.

Ha soha egy lépést nem tettél táncparketten vagy táncórán. Akkor is, ha azt gondolod magadról, hogy antitálentum vagy, kétballábas és egyáltalán… Ha bármit is gondolsz, gyere nyugodtan! Ha valaha, egykor egy keveset tanultál, de már jól elfelejtetted és fel szeretnéd frissíteni az alapokat, szintén ide várunk. Teljesen az elejéről, nulláról fogjuk kezdeni. Segítünk neked!

Ezek a csoportok már korábban indultak és valamennyi ismeretanyaggal rendelkeznek. Az elsajátított lépésanyagról bővebb információ itt olvasható: https://www.palferi.hu/palferis-tanciskola-kubai-salsa/

A társastánc kurzusokat Damjanovich Márta tartja. Mártiról bővebben itt olvashatsz.

A salsa kurzosokat Végh István tartja. Istvánról bővebben itt olvashatsz.

A jazztánc kurzusunkat Marnitz Brigi tartja. Brigiről bővebben itt olvashatsz.

Mindenképpen hozz váltócipőt – hogy milyet, az műfajonként változhat. Itt megnézheted: tárastánc, salsa. Melegebb napokon javasoljuk, hogy kis törölköző és váltópóló legyen nálad, valamint minimum 0,5l folyadék.

Nyugodtan jelentkezz pár nélkül is, mindenképp lesz kivel táncolnod! A jelentkezési felületen beépítettünk egy számlálót, amely segít bennünket, hogy a nemek arányát megfelelően tartsuk. Amennyiben az arány valamiért megváltozik, abban az esetben sem szükséges pár percnél többet magadban gyakorolni, mivel oktatóink figyelnek a folyamatos párcserékre.

Ha pedig a párban érkeztek és egymással szeretnétek végig táncolni, nálunk az is lehetséges!

Az első pár órán még bátran csatlakozhatsz – hogy mennyi az a pár óra, az műfajonként más és más lehet. Később már egyre több bátorság kell hozzá, és egyre több előzetes tudás. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

4 alkalmas bérlet esetén a vásárlást követő 35 napig lehet felhasználni, 8 alkalmas bérletnél 70 napig. A bérlet univerzális, bármelyik táncóránkra beválthatóak a rajta lévő alkalmak.

Iskolánkban az órákra való jelentkezés jegy vagy bérletvásárlással lehetséges az ‘Áraink’ pont alatt. 

Amennyiben nehézségbe ütközöl a bérletvásárlást követő bérletalkalom beváltás során, abban az esetben segédletet az alábbi linkre kattintva találsz.

Iskolánkban az online jegyvásárlás és bejelentkezés támogatott elsősorban, azonban az alábbi árakon a helyszínen is lehet vásárolni: 
helyszíni jegy 2800 Ft (ami az adott alkalmon felhasználható, későbbre, nem vihető át);  9500 Ft/4 alkalmas bérlet; 18000 Ft/8 alkalmas bérlet.

A tanciskola@palferi.hu e-mail címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot vagy a 30/571-5135 telefonszámon. Igyekszünk hamar válaszolni.

Melyik az a tánc, amit szívesen tanulnál Vagy gyakorolnál?

Értesülj elsőkézből!

Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!