Kedves Érdeklődő! Szeretetettel ajánljuk Társastánc kezdő intenzív kurzusunkat, amely augusztus 31-én szombaton lesz.

Pálferis Táncos előtábor - KAposvár

Tánc - Közösség - Kikapcsolódás

Július 8-10.

Kaposvár - MATE Campus

Minden korosztályt szeretettel várunk!

Tarts velünk, ha szívesen táncolsz, ha megismernél új barátokat, ha rámosolyognál régi ismerősökre, vagy ha szimplán valami másra vágysz, mint amit már a mindennapokban megszoktál 🙂
Szakadj ki egy kicsit a hétköznapok mókuskerekéből, és engedd, hogy a tánc és a színes élmények ismét magukkal ragadjanak a Táncos előtáborban, a Pálferis Tánciskola legjobban várt közösségi eseményén! 🙂

Az előtáborban KEZDŐ SZINTTŐL tanulhatsz TÁRSASTÁNCOT, ROCKYT, KUBAI SALSÁT és belekóstolhatsz egy kicsit a BACHATÁBA is. Este pedig a bulikon gyakorolhatod a megszerzett tudást!

Ha azonban a kubai salsában haladó vagy, akkor is bátran csatlakozz, mert a lépésanyagokat extrákkal is fűszerezzük!

A táborba párral és pár nélkül is érkezhetsz, az órákon párcserék vannak, azonban végig a pároddal is táncolhatsz.🙂 Minden korosztályt szeretettel várunk!

A tanulandó táncokról bővebben

Társastánc

A társastánc gyűjtőfogalom, amely hivatalosan 10 táncot foglal magába: Standard táncok: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slowfox és quickstep. Latin táncok: szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble és jive.

A kedvelt, népszerű táncokat tanítjuk az előtáborban Damjanovich Mártival ezek: a keringők, a tangó, a szamba, a cha-cha-cha és a rumba ám emellett belecsempésszük a rocky alapjait is, ami viszont hivatalosan nem tartozik a társastáncok körébe.

Kubai salsa

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit a virtuóz kézmozdulatok és az afro testmozgás díszít. A férfi határozottan tartja ölelésében a nőt, az ő vezetésében a nő rugalmas csípőmozgások által tud kibontakozni. Végh István és Farkas Enikő óráin csak két szabály van: élvezd és tartsd a ritmust.🙂

Bachata

Lágy ívek, finom mozdulatok, fülbemászó dallamok, könnyen elsajátítható lépéskombinációk, ez nem más, mint a bachata!

🌞Mi vár a táncos előtáborban?🌞

Napközben táncórák 9 táncstílusban, valamint strandolási lehetőség napozással és sporttal! 🏐🏸 Vacsi után még egy könnyed táncóra, majd az esti bulik várnak, ahol gyakorolhatod a már meglévő tudásod!

A táncterem mellett a teraszos büfében pedig tovább beszélgethetsz a táncos előtáborosokkal és ismerkedhetsz a biciklis és a gyalogos előtábor résztvevőivel is! 🙂

Órarend

Deseda-tó

Mikor és
hol van a táncos előtábor?

Időpont: július 8-10.

Milyen a szállás és mit tartalmaz a tábor díja?

A részvételi díj tartalmaz:
- 14 óra táncot (9 táncstílusban),
- az esti bulikon való részvételt,
- a szállást 2 éjszakára (2 ágyas szobákban, saját fürdőszobával, hűtővel),
- napi 3x étkezést (hétfő vacsorától szerda ebédig) a szállástól ~1,5 percnyi sétára található étteremben
- és az idegenforgalmi adót.

Helyszín: MATE Kaposvári Campus, 7400 Kaposvár, Guba Sándor utca 40.

Jegyek

EARLY BIRD

MÁJUS 31-ig!
64 000 Ft
  • Május 31-ig
MÁJUS 31-ig!

Normál jegy

Meghosszabbítva június 26. 16:30-ig!
69 500 Ft
  • Meghosszabbítva június 26. 16:30-ig!​

KÉSŐN ÉBREDŐ

Június 26 16:30-tól-Július 2-ig
77 500 Ft
  • Június 26 16:30-tól-Július 2-ig

Üreságy díj: +10 000 Ft - Ha szeretnél a teljes előtábor alatt egyedül aludni.

Amennyiben kaposváriként szeretnél részt venni a Táncos előtáborban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a tanciskola@palferi.hu e-mail címen.

Eddigi visszajelzések a Pálferis Tánciskola kurzusairól

"Azzal, hogy az egész nap rá volt szánva, sokkal többet lehetett tanulni és jobban lehetett haladni. Jó volt a nemek aránya."

"Az időpont tökéletes volt, meg lehetett oldani, hogy az ország végéből is bárki felérjen Pestre, és aztán este visszamenjen."

"... A Pálferis közösség biztonságot jelent az értelmes időtöltéshez és most már tudom, hogy a tánctanítás minősége, intenzitása is felsőfokú..."

A #Tánc #pozitív hatásai

jótékonyan hat az egészségre, fejleszti az önismeretet, oldja a stresszt, segít bennünket az önfeledtség megélésében.

erősíti az önbizalmat, koncentrációképességet, kihívások elé állít és javítja az állóképességet.

segít az ismerkedésben, valamint közösségi és a társas kapcsolatainkra is kedvező hatással van.

#Kell ennél több? 🙂

Jelentkezés

A jelentkezés menete: amennyiben szeretnél részt venni a táncos előtáborban, első lépésben regisztrálj az alábbi űrlapon. Ezt követően az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben megküldjük (legkésőbb 1 napon belül, ha regisztrációs problémát tapasztalsz vagy 1 napon belül nem érkezik visszajelzés, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a tanciskola@palferi.hu e-mail címen). A jelentkezésed a tábor díjának az elutalásával válik véglegessé. A táborral kapcsolatos fontos információkat az utalást követően, a tábor előtt 5-7 nappal küldjük.

A helyek a véglegesített regisztrációkkal töltődnek.

A táborban figyelünk a nemek kiegyensúlyozott arányára is. Ha túlsúlyba kerül az egyik nem, akkor az arányok kiegyenlítéséig felfüggesztjük az adott nem jelentkezési lehetőségét. A kiegyenlítődést követően azonban újra megnyitjuk. Az arányeltolódást minden esetben kommunikáljuk. Hogy biztosan a részese légy ezért, érdemes időben jelentkezni.

Amennyiben mégsem tudsz részt venni, abban az esetben átruházhatod a jelentkezést másra, pénzt azonban nem áll módunkban visszaadni.

Maradt kérdés benned? A tanciskola@palferi.hu -n vagy a +36 30 5715135-ös telefonszámon segítünk.

Szeretettel várunk!

Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!