TELTHÁZ – 2024 – Pálferis farsang

Program dátuma:

2024. február 9. péntek 19.00

Instant farsangi bulira hívunk az S4-be 2024. február 9. péntek 19 órától hajnali 1 óráig. Az elmúlt években megszokottól eltérően csak kis létszámú, 250 fős pálferis farsangot szervezünk. Ha velünk akarsz tartani, ne habozz! Étkek tekintetben batyus bál: hozzál rágcsát, sütit, zöldséget, gyümölcsöt. Emellett már csak a jókedvedre van szükség. A helyszínen minőségi ital büfét, és társas élményeket fogsz találni bőven, társaságot persze hozhatsz magaddal is, de kérjük az innivalók behozatalát mellőzd.

Tehát hozz/találj társat táncolni, vagy társast játékosan kapcsolódni, vesd be magad bátran és jókedvűen, ehhez mi közönséget/közösséget segítünk létrehozni.

Öltözz be bárminek ami Belőled kikívánkozik, ami Téged és a többieket farsangi örömhöz juttathat! Légy olyan, tégy olyat amit csak ilyenkor szoktál, vagy ha meg nem szoktál, hát találd ki farsangi önmagad! Pálferi szerint felnőttünk, így a bulit is egyre inkább csak Veled együtt tudjuk alakítani! Nosza hajrá fiúk, lányok, farsangi bál vár itt rátok!

Részvételi díj:

Early bird január 31-ig: 3000 Ft
Február 8-ig: 4000 Ft

Amennyiben támogatnád a munkánkat választhatsz támogató jegyet is 6000 Ft-ért, amelyet hálásan köszönünk.