Adventi kézműves nap – 2019. november 23.

Program dátuma:

2019.11.23.

Jelentkezési határidő: A koszorúkészítésre beteltek a helyek.

Szeretettel várunk 2019. november 23-án, szombaton, 11:00-14:00 vagy 14:30-17:30 óra között a Budavári Evangélikus Templom Kápolnájában. A koszorúkészítésre beteltek a helyek! Kis ajándékkészítésre még el lehet jönni (korlátozott számban) és a helyszínen fizetni erre. Itt a honlapon és az esemény FB-oldalán élőben jelentkezünk és jelezni fogjuk, ha már teltház van és kis ajándékkészítésre sem érdemes elindulni, mert olyan sokan vagyunk! A jelentkezési lapon már nem lehet jelentkezni. Aki számlát kapott a befizetéséről, sikeres volt a fizetése és bejutott az alkalomra. Hamarosan (legkésőbb csütörtökön) küldünk egy tájékoztató e-mailt a bejutott résztvevőknek.

Kellemes társaságban, gyönyörű és változatos alapanyagokból dolgozhatsz, és ha megpihennél, lesz finom forró tea, zsíros kenyér, fahéjas alma és kellemes karácsonyi aláfestő zene. Kérjük, hogy feltétlenül olvasd el a részletes leírást!

Az elmúlt években nagyon bensőséges és meghitt hangulatot sikerült teremtenünk, ezért folytatjuk a hagyományt, és a kézműves nap létszámkorlátos rendezvény lesz.

Mindkét idősávra a beteltek a koszorúkészítő helyek.

FONTOS, hogy a koszorúkészítésre a határidőig regisztrálj és fizesd be a megfelelő összeget! Csak a díj beérkezését követően válik érvényessé a jelentkezésed, ekkor tudjuk biztosítani a koszorú-alapanyagokat számodra. Figyelem: 1 fő maximum 3 koszorút készíthet, hogy minél több embernek jusson hely. Megértésedet köszönjük szépen!

A kis kézműves foglalkozásokra (gyöngyfűzés, képeslap készítés, kis ajándék készítés) nem kötelező regisztrálnod és előre fizetned, de bátorítunk, hogy ezt tedd meg, mert így biztosítod a helyedet teltház esetén. Ha kis kézműves foglalkozásokra jelentkezel, 500 Ft-ot kell előre fizetned, amely összeg a helyszínen felhasználható (pl. egy fülbevaló 500 Ft).

Idén új helyszínen leszünk: a Budavári Evangélikus Templom Kápolnájában (1014 Budapest, Táncsis Mihály utca 28)!

Ha kérdésed van, akkor írj a kommunikacio@palferi.hu e-mail címre!

Program:

Az adventi kézműves napon adventi koszorút, karácsonyi lapokat, gyöngyékszereket és kis karácsonyi ajándékokat lehet készíteni. Az adventi koszorúhoz beszerezzük az alapkoszorút és a rávaló díszítést neked.

A koszorút magad díszíted a helyszínen a megrendelt alapanyagokból (segítséget adunk). Koszorúalapot, díszítést csak akkor tudunk biztosítani számodra, ha előre jelentkezel és előre befizeted a megfelelő összeget. A befizetett összeg a koszorúalapot és a rávaló díszítést is tartalmazza.

SEGÍTSÉGET jelent, ha tudsz hozni saját ragasztópisztolyt, ollót, metszőollót.

Nagy örömmel vesszük, ha hozol egy kis édes vagy sós nassolni valót, gyümölcsöt, hogy megoszd a többiekkel!

Várunk szeretettel!

Helyszín:

Budavári Evangélikus Templom Kápolnája, 1014 Budapest, Táncsis Mihály utca 28. (Új helyszín!!)

A kápolna a templommal szemben állva attól balra található (kovácsoltvas kapu).

 

Megközelítés: 16-os busszal a Bécsi Kapu térnél kell leszállni. Ha gépkocsival jössz, a környező utcákban, a várnegyeden kívül tudsz parkolni, pl. Csaba utca, Várfok utca, Mátray utca, Lovas út. A Várban félórára lehet megállni ingyenes parkolással.

Részvételi díj:

Kis koszorú (20 cm átmérőjű alap és hozzávaló, általad összeállított díszekkel): 2100 Ft/db – előre fizetéssel

Nagy koszorú (25 cm átmérőjű alap és hozzávaló, általad összeállított díszekkel): 2400 Ft/db – előre fizetéssel

Kis kézműves belépő előre utalással: 500 Ft – előre fizetéssel (ez a helyszínen felhasználható kis kézműves ajándékok készítésére)