Kalandozás két keréken Keszthely környékén – Biciklis előtábor 2021

Program dátuma:

2021.07.12-14.

Várunk idén is egy háromnapos jó hangulatú biciklizésre! Csillagtúra keretében két keréken kalandozunk Keszthely környékén. Természetesen a Balatonban is megmártózunk.

Program:

1. nap: Zalavári-hát Kb. 30 km, 300 m szintkülönbség. Keszthely – Hévíz – Karmacs- Vindornyfok- Nemesbük-Hévíz-Keszthely.

2. nap: Kis-Balaton túra kb 70 km, elenyésző szintkülönbség. Keszthely – Balatonszentgyörgy- Vörs- Kápolnáspuszta bivalyrezervátum – Kányavári-sziget- Zala gáton fel- Szentgyörgyvár- Alsópáhok – Hévíz – Keszthely.

3. Nap: Keszthelyi-hegység Kb 30 km kb 400 m szintkülönbség. Keszthely – Gyenesdiás – Nagy-Messzelátó- hegy – Büdöskút- Pad-kő – Bélap-völgy – Balatongyörök – Vonyarcvashegy – Gyenesdiás – Keszthely.

A program változhat az időjárás, és a csapat teherbírása függvényében. A napi táv közepes edzettséggel könnyen teljesíthető. Fürdünk is a Balatonban.

A fakultatív esti programokon is számíthattok majd a jó hangulatra, erről a biciklis előtábor házigazdái gondoskodnak.

Szállásunk a keszthelyi kollégiumban lesz, 3 fős szobákban. Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük. Bár a szabadtéri biciklizésnek már nem, de a szállásfoglalásnak, a közös étkezésnek, feltétele a védettségi igazolvány, melynek meglétét a szállás elfoglalása előtt kötelességünk ellenőrizni!

További részleteket a jelentkezést követően küldünk majd, megadott e-mail címedre. Ha felmerül kérdésed, Buelláné Tamási Esztert keresheted a tamasi.eszter1@gmail.com címen.

Részvételi díj:
19.000 Ft/fő.
A programköltség 2 éjszaka szállást, 2 meleg vacsorát és 2 reggelit tartalmaz – a biciklibérlést és az esetleges belépőjegyeket nem, Célszerű saját kerékpárral érkezni vagy tájékozódni a környékbeli bérlési lehetőségekről.
A befizetés részleteiről a jelentkezést követően tájékoztatunk.