Indián nyár kenutúra 2021

Program dátuma:

2021.09.19.

MÁR CSAK VÁRÓLISTÁRA LEHET JELENTKEZNI!

Az előrejelzések szerint szeptemberben még szép időjárás lesz, ezért kenutúrát hirdetünk. A túra helyszíne a Szentendrei-Duna Tahitótfalu – Budapest–Római-part közötti szakasza.

Program:

A reményeink szerinti koraőszi napsütésben 20 kilométert evezünk, megpihenve Leányfalun, Szentendrén, és a Lupa-szigeten. Étkezés tarisznyából és a várhatóan még nyitva tartó büfékben.

Vis maior esetén (ha az időjárás, a túrázók felszerelése, a túrázók technikai tudása-fizikai felkészültsége nem teszi lehetővé a túra biztonságos lebonyolítását) a túravezető a túra útvonalát, esetleg az időpontját módosíthatja. (Időpontmódosítás esetén kérésre, ha a módosított időpont nem megfelelő, a befizetett túraköltséget visszaadjuk.)

Találkozás: Szeptember 19-én 9.45-kor a Tahitótfalu hajóállomás mellett. A Tahitótfalu-hídfő buszmegállótól 600 métert kell gyalogolni a Visegrádi út majd a Visegrádi utca útvonalon.

Utazás: Újpest Városkaputól a 8.35-kor induló Volán busszal, érkezés Tahitótfalu-Hídfő megállóhoz 9.30-kor.

Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló szandál vagy papucs, (fázósoknak gumicsizma) napvédő sapka, esőkabát-esőnadrág, kézfertőtlenítő (túratársaink védelmében).

Kérdés esetén írjatok a szucsveronika77@gmail.com e-mail-címre.

Részvételi díj:

4.000 Ft, ebből túradíj-előleg 3.000 Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően kell (1 napon belül) elutalni a visszaigazoló e-mailben megjelölt bankszámlaszámra.

Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük. Jelentkezés feltétele: Kifogástalan egészségi állapot.

A járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések szerint jelenleg az egynapos túrának nem feltétele a védettségi igazolvány.

Jelentkezéskor add meg testsúlyodat, evezős tudásodat (úszástudás: kezdő/gyakorlott evezős vagy tudsz-e kormányozni). A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza.