„Indián nyár” kenutúra a Dunán 2020

Program dátuma:

2020.10.03

Jelentkezési határidő: Azonnal.

Az előrejelzések szerint október első hétvégéjén kivételesen szép időnk lesz, ezért kenutúrát hirdetünk. A túra helyszíne a Szentendrei-Duna Tahitótfalu – Budapest-Római-part közötti szakasza.

Program:

A reményeink szerinti koraőszi napsütésben 20 kilométert evezünk, megpihenve Leányfalun, Szentendrén és a Lupa-szigeten. Étkezés tarisznyából és a várhatóan még nyitva tartó büfékben. Vis maior esetén (ha az időjárás, a túrázók felszerelése, a túrázók technikai tudása-fizikai felkészültsége nem teszi lehetővé a túra biztonságos lebonyolítását) a túravezető a túra útvonalát módosíthatja.

 

Utazás: Újpest Városkaputól a 8.35-kor induló volánbusszal, érkezés Tahitótfalu-Hídfő megállóhoz 9.30-kor.
Találkozás: Október 3-án szombaton 9.45-kor a Tahitótfalu hajóállomás mellett. A Tahitótfalu-hídfő buszmegállótól 600 métert kell gyalogolni a Visegrádi út majd a Visegrádi utca útvonalon.

 

Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló szandál vagy papucs, (fázósoknak gumicsizma) napvédő sapka, esőkabát-esőnadrág, szájvédő kendő vagy maszk, kézfertőtlenítő túratársaink védelmében).

 

Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük. Jelentkezés feltétele: Kifogástalan egészségi állapot.

 

Jelentkezés: A hátralévő rövid idő miatt gyors és biztos döntést kell hoznotok, részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében

 

Részvételi díj:

4.000 Ft. Ebből túradíj-előleg 3.000 Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően kell rövid időn belűl elutalni a PF Klub Nonprofit Kft-nek. Kérünk, hogy csak 3000 Ft-ot utalj, a fennmaradó 1000 Ft-ot a helyszínen szedjük be.