Kenutúra a Ráckevei-Dunán 2020

Program dátuma:

2020.06.20

A TÚRA BETELT, MÁR CSAK VÁRÓLISTÁRA LEHET JELENTKEZNI.

Evezés és fürdés a Ráckevei Duna legszebb szakaszán. Vízre szállás a Szigetszentmártoni szabadstrandon, pihenő a Szigetcsépi szabadstrandon.

Útvonal: Szigetszentmárton – Szigetcsép –Dunaharaszti.

Program:

Utazás: Közvágóhídtól 08.35 kor induló H6-os HÉV-vel Szigetszentmárton megállóig. 

Találkozás: 09.38-kor Szigetszentmártonban (kimegyünk elétek a megállóhoz).

 

Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük.

A kenukban azonos háztartásban lakók esetén 4, egyébként 3 fő foglalhat helyet, ezért kérünk, hogy a jelentkezésnél gondosan töltsd ki a kérdőívet az együtt túrázókról.

Jelentkezés feltétele: Kifogástalan egészségi állapot. 

Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló lábbeli (nem utcai cipő), esőruha (babonából), ivóvíz, szendvics, ülőpárna, sapka vagy fejkendő, ivóvíz, napvédő krém, szájvédő kendő vagy maszk, kézfertőtlenítő (túratársaink védelmében).*

Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. Jelentkezéskor add meg testsúlyodat, evezős tudásodat (úszástudás, kezdő – gyakorlott, evezős vagy tudsz-e kormányozni). A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza.

*A szájmaszkot a szabadban nem kell viselni, de zárt helységben előírás szerint igen, ezért kérjük mindenképp hozzatok magatokkal.

Étkezés: „tarisznyából” vagy a szigetcsépi strand büféjében.

Részvételi díj:

3800 Ft – Ebből előleg 2800 Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően kell elutalni a PF Klub Nonprofit Kft-nek.

Az utalás részleteiről a jelentkezést visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.