Kenutúra a Római-partról Dunakeszire

Program dátuma:

május 14.

A várhatóan már nyári időjárás, az idén alacsony vízállás, kellemes pihentető kikötéseket kínál a Szentendrei-sziget sóderpadjain és a Dunakeszi-szabadstrandon. Étkezés „tarisznyából” és a dunakeszi büfékben.

Program:

Útvonal: Római–Dunakeszi–Római. Találkozás: szombaton 9.30-kor a Piroska utcánál (A 34-es buszról a Sinkovits Imre utcánál kell leszállni. A gépkocsival érkezőknek ingyenes a parkolás.)  Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló lábbeli (nem utcai cipő), esőruha (babonából), ivóvíz, szendvics, ülőpárna, sapka vagy fejkendő, napvédő krém,  Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük. Várhatóan május elején nem lesznek korlátozó rendelkezések

Részvételi díj:

4.200 Ft, előleg 3.200 Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően kell elutalni a PF Klub Nonprofit Kft-nak. Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza. Jelentkezésedről visszaigazolást kapsz Tutsek Csaba szervezőtől. Kérünk, hogy csak az előleget (azaz 3.200 Ft-ot) utald el a fenti bankszámlára! A többit a helyszínen kell rendezned.