Kenutúrás hétvége a Dömsöd -Ráckeve – Dunaharaszti útvonalon

Program dátuma:

2021.06.18-20.

A TÚRA ELMARAD!!

 

A június 18-20-i hosszú hétvégén a Ráckevei-Dunán kalandozunk három napot. A túra során alkalmunk lesz városnézésre, múzeumlátogatásra, és piacozásra Ráckevén. A túra egyik célja a résztvevők evezős-kormányos tudásának fejlesztése tökéletesítése, ezért külön oktatást tartunk a hagyományos és igény esetén a vadvízi kenuzás technikájából. Szállásunk mindkét éjszakán a Ráckeve melletti Angyali Szigeten nyaralóházakban, vagy saját sátorban lesz. A résztvevők maximális létszáma 25 fő (ebből 11 fő fér be a házba).

Program:

Találkozó: június 18-án pénteken-en 10.20 órakor Dömsödön a focipálya melletti Dunaparton. A túra 20-án vasárnap 16-18 óra körül Dunaharasztin ér véget.

Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük. Jelenleg a közös evezésnek már nem, de a szállásfoglalásnak, a közös étkezésnek, feltétele a védettségi igazolvány, melynek meglétét a szállás elfoglalása elött kötelességünk ellenőrizni!

 

Részvételi díj:

Túradíj: 12.500 Ft + szállás házban 8.000 Ft, saját sátorban 6.000 Ft + közös étkezés nyersanyaga (a résztvevők készítik el) kb. 4.000 Ft + utazás Busz Hév.

Előleg-túradíj 8.000 Ft, melyet a visszaigazolt jelentkezést követő, a visszaigazolásban megadott határidőig kell átutalni a PF KLUB NONPROFIT KFT. bankszámlaszámára.