Pálferi féléves előadása – 2020.11.14.

Program dátuma:

2020.11.14.

Miként válhatunk jobbá, ha rosszabbra fordulnak a dolgok?

Az emberség lehetőségei világjárvány idején

A hagyományos keddi alkalmak folytatásaként Pálferi évente kétszer tart előadást a pálferis közösség szervezésében. A 2020-as előadás NOVEMBER 14-én SZOMBATON volt, a vírushelyzetre való tekintettel az ONLINE térben.

Az előadás vasárnap éjfélig visszanézhető.

A farsangi belépővel kombinálva a májusi előadásra vásárolt jegyek erre az előadásra érvényesek.

A jegyvásárlás vasárnap 22:00 óráig lehetséges. Az előadás online elérhetőségét a jegyvásárlás után küldjük arra az e-mail-címre, amit a számlázáshoz adtatok meg! Az előadás vasárnap éjfélig visszanézhető.

Program:

Az előadás kezdete: 18:30.

Az előadás vége: 20:00

Helyszín:

Világháló.

Részvételi díj:

600 Ft/fő

 

A JEGYVÁSÁRLÁS LÉPÉSEI:

PONTOSÍTÁS a korábban kiírt információhoz képest: Az előadás elérhetőségét a számlakiállításhoz regisztrált e-mail-címre küldjük (azaz oda, ahová a számlaértesítő is ment)!! Az ajándékjegyek természetesen az ajándékozotthoz megadott e-mail-címre mennek (e-mailben vagy formon).

AZ ELŐADÁS VASÁRNAP ÉJFÉLIG VISSZANÉZHETŐ. JEGYVÁSÁRLÁS: 22 ÓRÁIG.

  1. Regisztrálj a megadott fizetési linken! E-mailcímes regisztrációnál e-mailcímet, nevet és egy jelszó megadását kéri a rendszer.
  2. Válaszd ki, hogy hány jegyet szeretnél venni!
  3. Kattints a fizetek bankkártyával gombra!
  4. A rendszer ezután a számlázási adatokat fogja kérni. A számlázási adatokat elmenti a rendszer, később nem kell megadni, csak ha módosítani szeretnéd az adataidat. FONTOS: Adószámot csak áfaalanyok adjanak meg, vagyis gazdasági tevékenységet nem végző, adószámmal nem rendelkező magánszemély hagyja ezt a részt üresen! Adóazonosító jelet ne adjatok meg! JÓ TUDNI: Az előadás linkjét a számlázási adatok megadásakor megadott e-mail-címre küldjük ki!!
  5. A következő lépés a fizetés lesz a Barion kártyás fizetési felületén. Az fizetési visszaigazolás arra az e-mailcímre fog menni, amelyet megadsz ezen a felületen.
  6. Sikeres fizetés után kiírja a rendszer, hogy sikeres fizetés, és a megadott e-mailcím(ek)re kiküldésre kerül a sikeres fizetést visszaigazoló e-mail, valamint a fizetésről kiállított számla. További teendőd nincs, a rendszerünkben regisztrálva vagy, és az előadás linkjét legkésőbb az előadás napján elküldjük a számlázáshoz regisztrált e-mailcímre.

Aki ajándékba szeretné valakinek megvenni a jegyet, az vegye meg a jegyet, majd lépjen velünk kapcsolatba a kommunikacio@palferi.hu e-milcímen. Az ajándékozás funkció fejlesztése jelenleg folyamatban van a fizetési felületen – ha már azt a funkciót használva vetted az ajándékjegyet, akkor nincs további teendőd.

Az e-mailjeink néha a PROMÓCIÓ vagy SPAM mappába érkeznek – ellenőrizzétek ezeket vagy keressetek rá a kommunikacio@palferi.hu, info@palferi.hu vagy admin@palferi.hu e-mail-címekre!

Elakadás esetén írj az kommunikacio@palferi.hu-ra vagy hívd a 20/231-5179-es telefonszámot.