Párkereső Est – 2014

2014. december 6-án ismét megrendeztük a már hagyományosnak mondható párkereső estet, újfent a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal együtt. 

Az esemény ezúttal a Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában volt. (1108. Budapest, Újhegyi sétány 1-3.) A résztvevők száma ismét több száz volt, de az érdeklődők közel dupla annyian voltak.

Az est ismét számos programlehetőséget nyújtott az ismerkedésre. A tavaly nagy sikert aratott akadályverseny idén is a kedvencek közé tartozott. Ezen túl táncoktatás, 6 különböző workshop, játék-, villám- és vakrandi, teaház és büfé adott lehetőséget a közvetlenebb ismerkedésre.
Az esti buliban pedig volt lehetőség az ismeretségeket elmélyíteni, vagy új kapcsolatokra szert tenni.

Az est nem jöhetett volna létre több tucatnyi önkéntes segítsége nélkül. (Segítőként szintén volt lehetőség ismerkedni akár egymással, akár a résztvevőkkel, így ezúton is bíztatok mindenkit – aki még nem tette – hogy próbálja ki egy-egy rendezvényen az önkéntességet 🙂 )

Az est sikerességét nehéz objektíven mérni, de a visszajelzésekből azt láttuk, hogy nagyon nagy az igény hasonló lelkületű és színvonalú eseményekre.