Pilisi túra 2016

Rendhagyó egynapos őszi túrára hívunk bennetek a Pilis egyik legvadregényesebb helyére a Vadálló-kövekhez. Páratlan pavadallo-11.jpgnoráma, jó társaság, tarts velünk – megyünk!

A túra útvonala: Dömös, Szentfa kápolna, Szőke-forrás-völgy, Király-kút, Hármashatár, Prédikáló szék, Vadálló-kövek, Szentfa kápolna, Dömös.

A túra hossza: 15 km.

Találkozóhely: Dömös, Katolikus templom. Cím: Kossuth Lajos út 45. (a 11-es úton, a buszmegálló közelében)

Időpont: 2016. október 22, szombat. Gyülekező a találkozóhelyen: 10:00. Indulás 10:15. Kérünk, legyél pontos.

A program előzetes regisztrációhoz nem kötött, így azok tudnak részt venni rajta, akik időben megjelennek. A Budapest Újpest Városkaputól 8:35kor induló buszt megvárjuk.

Költség: ingyenes

Étkezés: egyénileg, hozzatok magatokkal szendvicset, élelmet, vizet!

Utazás: oda-vissza egyénileg

Az utazás autós szervezéséhez íme egy telekocsi-táblázat. Tömegközlekedéshez javasoljuk az alábbi Volán autóbuszjáratot: Buszindulás: 8:35kor Újpest Városkapu autóbuszállomásról – ez a busz 10-re ér Dömösre.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A táv teljesítése jó erőnlétet igényel. Kérünk mindenkit, hogy megfelelően felkészülve jelenjen meg (túracipő, vízálló ruha, stb). Finomságokat hozni ér, amivel megkínálhatod a többieket a csúcsra érve!

A túra napjára napsütést ígérnek, a kirándulást megtartjuk!  Ugyanakkor az előző napok esőzése miatt hosszú szárú bakancs, kamásli ajánlott!