Tavaszi túra

Program dátuma:

2020.03.13. (délután)

Ha szeretnél egy sokszínű Pálferis programon részt venni, akkor jelentkezz idei tavaszi túránkra.

A kirándulás egyaránt kínál kikapcsolódási lehetőséget a természet és a kultúra szerelmeseinek. 

Esti sétát tehetsz a vizek városában, szombaton vár rád egy vadregényes szurdoktúra (mindenki által teljesíthető kb. 14 km táv, kis szintemelkedéssel), és a Cseszneki Vár, vasárnap pedig Pannonhalmára látogatunk el.  

Program:

Pénteken 15:30-17 óra közötti indulás várható azoknak, akik közösen vonattal szeretnének a helyszínre érkezni. A szállásra az utat rövid sétával tesszük meg a belvároson keresztül illetve a Duna partján (~20 perc), így első benyomást meg is szerezhezhetjük Győrről. 

Este finom borokat kóstolhat akinek kedve van (fakultatív), szombat este pedig játékest vár, de Győr szépségeinek és vizeinek felfedezésével is töltődhetsz, ugyanis a Quelle gyógyfürdő fakultatív látogatására is lehetőség van (fakultatív ajánlás, ~10 perc séta) .

A környezetvédelem jegyében a közös vonatos indulási (péntek délután) és érkezési időpont (vasárnap este) hirdetése mellett a Pannonhalmi kirándulásra is lehetőség van vonattal közösen eljutni (megfelelő létszám esetén csoportos kedvezmény lehetősége is felmerülhet). A Cseszneki túránkra igény esetén külön buszt szervezünk a csapatnak.

Az éjszakákat a Széchenyi István Egyetem 3 ágyas kollégiumi szobáiban töltjük majd, és az egyetem étterme biztosít számunkra pénteken vacsorát, illetve szombatra reggelit és hideg csomagot a túrára (egy rendezvény miatt vacsorát nem tudunk ott kapni, de az esti szabad program miatt ez könnyebbség is, Győrben rengeteg lehetőségünk lesz étkezés re), vasárnap reggelivel búcsúzunk a kollégiumtól. 

Részletes napi időbeosztást a jelentkezőnek megküldjük. 

Részvételi díj:

30 000 Ft

Az ár tartalmazza majd a  szállást 2 éjszakára, a péntek vacsorát, szombat reggelit és minőségi napi hideg csomagot, vasárnap reggelit és hideg csomagot, utazást külön busszal Csesznekre, belépőt és vezetést a Cseszneki várba, utazást Pannonhalmára és belépőt a kiállításaira.

Az ár nem tartalmazza az eljutást Győrbe és onnan vissza Budapestre. Valamint a péntek esti borkóstoló költségét, és a Quelle fürdőbe történő esetleges egyéni látogatást.