Testi-Lelki Wellness Nap 2015 jan


TESTI-LELKI WELLNESS NAP

A tavalyi évben indított testi-lelki wellness program hagyományait folytatva egy újabb feltöltődésre és kikapcsolódásra hívunk benneteket!
Az idei évben a lelki részt az igen hangulatos Magyar Pálos Rend Sziklatemplomában tartjuk.A lelki rész a tavalyi évhez hasonlóan szintén ökumenikus jellegű lesz, amelyben evangélikus lelkész útravalói, sok ének, Taize ima és jókedv vár benneteket.

 
Ezt követően a Rudas fürdő szépségeit fedezzük fel, ahol lehet lazulni, a  termálfürdő mellett gőzkabinok és jó társaság várja a Kedves Pálferiseket! 🙂
 
Időpont: 2015. január 31. (szombat)
 
Találkozó és regisztráció: a Pálos Rend Sziklatemplom
Fogadóközpontjánál (bejáratánál) a Gellért téren (1114 Budapest, Szent Gellért rakpart 1.)
 
Program
Regisztráció: 13 órától
Lelki rész: 13.30 órától
Testi rész: 16.30 órától
(Ezt követően) A lelki rész után együtt átmegyünk a Rudas fürdőbe (1013 Budapest, Döbrentei tér 9.). Itt belépés a regisztrációnál már átvett karszalagokkal lehetséges.
 
Befejezés: 20 óra (ekkor zár a fürdő)
 
Részvételi díj:
Mindkét jegytípus tartalmazza a „Lelki rész” és a „Testi rész” részvételi díját – Rudas Fürdő termál medence, gőzkabin használatát öltözőszekrénnyel.
2.900 Ft/fő (az ár nem tartalmazza a szauna használatát)
4.200 Ft/fő (az ár tartalmazza a szauna használatát)

A jelentkezést mihamarabb tedd meg, mert a férőhelyek száma korlátozott. Elsőként a honlapon kell regisztrálni, majd akik belefértek a keretbe, kapnak értesítést e-mail útján az utalásról. Csak olyan jelentkezést fogadunk el, aki a program mindkét részén részt tud venni (lelki+testi), későbbi csatlakozás nem lehetséges, tehát erre figyelemmel jelentkezzetek!

Jelentkezési határidő: 2015. január 27. (kedd)
A Sziklatemplom sajátosságai és házirendje miatt a lelki rész pontosan kezdődik 13.30-kor, későbbi csatlakozásra nincs lehetőség, ezért kérünk, erre figyelemmel, időben érkezz a helyszínre!
 
Sziklatemplom honlapja: http://www.sziklatemplom.hu
Rudas fürdő honlapja: http://www.rudasfurdo.hu

Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel kapcsolatban, kérjük Mészáros Szilveszter szervezőt a szilveszter.msz@gmail.com e-mail címen keressétek.
Várunk mindenkit sok szeretettel, hozzátok el a barátaitokat is!

Google-táblázatos űrlap

Google-táblázatos űrlap