Tölts velünk egy fantasztikus hetet a 8. Pálferis Sítáborban!

Hóbiztos síelés minden eddiginél hosszabb és változatosabb pályákon.
Les Sybelles, Franciaország.
2018. február 2-11.

Hóbiztosság

Felmérésünk szerint ez volt a fő szempont, így februárra helyeztük át a táborunkat, egy új, általunk eddig még nem látogatott síterepre.

Közösség

Nappali és esti közösségi programokat szervezünk. Ismerd meg a többieket, szerezz új barátokat!

Változatosság

25 zöld (63 km), 56 kék (141 km), 34 piros (86 km), 9 fekete (20 km) pálya vár rád, összesen 310 km hosszúságban!

Les Sybelles

(ejtsd: lészibell)

A Maurienne-völgy legnagyobb pályarendszere St. Jean de Maurienne városa felett, háttérben az Aiguilles d’Arves jellegzetes hármas csúcsával. 1100 és 2620 méter között helyezkedik el St. Sorlin d’Arves, Le Corbier és La Toussuire között. Ezek közül St. Sorlin egy hangulatos, hagyományos település, mely a sajtgyártásáról híres, a másik két helység pedig többemeletes apartmanházakból álló síközpont.

Jól felszerelt apartmanházak

A szálláshoz wellness rész is tartozik, benne: fedett medence szauna. A legközelebbi felvonó/sípálya távolsága: 200m, de jó hó esetén szinte a bejáratig lehet síelni. A konyhasarokban található tűzhely, mosogatógép, többfunkciós sütő (mikrohullám + grill), hűtőszekrény, vízforraló, edények és evőeszközök.

Az apartmanhoz tartozik fürdőszoba, WC és sítároló. Az apartmanházak egymáshoz közel helyezkednek el, így együtt lehet az egész csapat.

Változatos lehetőségek

Van lehetőség éjszakai síelésre, szánkózásra, hótalpas túrákra, siklóernyőzésre, kutyaszános kirándulásra, vagy aki épp pihenni akar, annak városnézésre, vagy ínyenceknek érdemes kipróbálni a savoyai alpok konyhai különlegességeit és a környék tradicionális ételeit, mint a Raclette savoyarde-ot, a Roblochonnade-ot vagy a Tartiflette-t.

Foglald le a helyed időben!

Alap ár (buszos utazással) 324-339 € – szállástól függően. Ez tartalmazza: 6 napos síbérletet 310 km sípályára, pályaszállást 1600 m-en, utazást (autóbusszal vagy repülővel utazóknak), ingyenes síoktatást kezdőknek (első 10 főnek), szervezett nappali és esti programokat.

Olvasd el a részletes leírást és jelentkezz!

Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!