10. Pálferis Sítábor - Gyere velünk síelni a "Nap kapujába"!

Portes du Soleil, Franciaország, átcsúszással Svájcba
2020. január 24 - február 2.

Hóbiztosság

Nem kockáztatunk, mert a tél közepe biztosnak tűnik hóbiztosság szempontjából.

Közösség

Nappali és esti közösségi programokat szervezünk. Ismerd meg a többieket, szerezz új barátokat!

Változatosság

Zöld, kék, piros és fekete pályák várnak rád, akár 650 km hosszú síterepen, svájci átcsúszással!

Portes du Soleil

(ejtsd:port dü szolej)

Portes du Soleil Trois Vallées után a világ második legnagyobb összefüggő pályarendszere, alig két órányira Genftől. A környéken minden tudásszinthez található megfelelő lejtő, a profik fekete pályák és rengeteg sípályán kívüli lehetőség közül választhatnak.

Szállás - Chatel

Igényes szálláshely Chatel faluban, jól felszerelt apartmanokkal, színvonalas berendezéssel. A szálláshoz wellness részleg is tartozik, benne: szabadtéri medence, fedett medence, pezsgőfürdő, szauna. A legközelebbi felvonó/sípálya távolsága: 600 m. A sífelvonóhoz ingyenes síbusszal lehet eljutni. Ez nem kimondottan egy pályaszállásnak mondott hely, ahol 2-3 száz métert kell gyalogolni, hanem a bejárat előtt fel lehet szállni a síbuszra, ami közvetlenül a síterepnél tesz le. (Utánanéztünk, nem szokott panasz lenni erre a megoldásra.)


Bevásárlási lehetőség a szállástól kb. 800 m.
Központ, éttermek, szórakozóhelyek távolsága kb. 900 m.

Hírek a repülősöknek


Odafelé a járatváltozások miatt Bázelbe érkezünk, hazafelé pedig már Genfből indulunk Budapestre. A repülővel utazók maguknak veszik a jegyet, azonban saját buszuk lesz, ami várja majd őket Bázelben. Így az elmúlt három évhez hasonlóan már nem kell várni a csapat buszára.

Foglald le a helyed időben!

Alap ár (buszos utazással) 350-550 € ágytípustól függően. Ez tartalmazza: a bérletet Chatel és környékére, mintegy 130 km pályára, melynek svájci szakasza is van.

Jó hírünk van! Ha még soha nem síeltél, ne csüggedj! Az első 10 befizető ingyenes oktatásban részesül!Olvasd el a részleteket és regisztrálj még ma!


Fő támogatónk:

További támogatóink

Szeretnél értesítést a legújabb hanganyagokról? Iratkozz fel a pálferis levelezőlistára!