A párválasztás hiánymotivált, illetve elégtelen okai 4.

Ismétlés. 11. Mert ő volt az első. 12. Amikor elsősorban nem valakit, hanem valamit keresünk, és valamit választunk. Parazita szükségletek, az erkölcs szerepe.

A párválasztás hiánymotivált, illetve elégtelen okai 5.Az érett szerelem 1.

Ismétlés. Az erkölcs szerepe. Az érett szerelem (A szeretet nem elég. A szerelem se elég.) 1. A szerelem kötődést is jelent. 2. Az érett szerelemben törődni kezdek azzal, akibe szerelmes vagyok. 3. A szerelem, az érett szerelem természetszerűen az intimitás irányába visz bennünket. 4. Egy érett szerelemnek része a szenvedély. 5. Az érett szerelem az elköteleződés irányába visz. 6. Az érett szerelem valamiképpen érinti az egész személyt. 7. Egymás iránti vonzalom és vágy. 8. Egymás…

A párválasztás hiánymotivált, illetve elégtelen okai 3.

Ismétlés. 8. Valamivel, vagy valakivel szembeni döntés. 9. Hiányokat akarok bepótolni, megkapni, amit nem kaptam. 10. Súlyos veszteségre adott válasz.

Választás, döntés, elköteleződés 3.A párválasztás hiánymotivált, illetve elégtelen okai 1.

Ismétlés - "Tudom mit tettél tavaly nyáron" A párválasztás hiánymotivált, illetve elégtelen okai 1. Menekülés otthonról, menekülés valakitől, vagy valamitől. 2. Félelemből. 3. Előző kapcsolat gyógyítása az előző kapcsolat felejtése céljából. 4. Mikor valaki a saját individuális önazonosságát egy kapcsolatban akarja megtalálni.

Választás, döntés, elköteleződés 2.

Isten hozott benneteket, nagyon köszöntök mindenkit! Jó látni benneteket. Igen, a szó szoros értelmében is. Nagyon, lehet, hogy valóban elérkezett az idő ahhoz, hogy helyet váltsunk. Csak mondom, hogy van rá nagy esélyünk most, nagy, nagy esélyünk van rá, és akkor az lenne a lehetőségünk, hogy április-májusban egy nagyobb térben tudnánk lenni, és akkor mindenki…

A párválasztás alapmotívumai 2.

1. Előszeretettel választunk nem tudatosan. 2. Vágy a hasonlóra. 3. Különbség, különbözőség. 4. Na, olyat nem! 5. Sebzettek vagyunk és hiányaink vannak.

ElvárásokVálasztás, döntés, elköteleződés 1.

Elvárások 1. Tudatos és nyílt elvárások. 2. Tudatos, de nem nyílt elvárások. 3. Nem tudatos, rejtett elvárások Választás, döntés, elköteleződés 1. Válaszd a legjobbat! 2. A nekem már megfelelő szint. 3. Közvetlen választási szituáció. 4. Közvetett versenyszituáció. 5. Számháború. 6. További kísérletek.

A család kialakulása 4.Miért nem élünk kapcsolatban 1.

10. Önmagam felé - Spirituális mélysége: Fontos vagyok, számítok. Az életemnek van értelme. 11. Önmagamnál - Spirituális mélysége: Annyira nem vagyok fontos, hogy érdemes legyen egy egész életet csak magamért leélni. 12. Önmagamtól el - Spirituális mélysége: Az életemnek van iránya, távlata és rendje, amit követhetek. Része vagyok Isten életének. Miért nem élünk kapcsolatban (14 pont) 1. Elszakíthatatlan és mást kizáró hűség a szülőkhöz, családhoz, vagy testvérekhez.

Miért nem élünk kapcsolatban 2.

2. Hűség az első szerelemhez. 3. Családi örökség: mit gondoljunk a világról? Az otthon az egyetlen biztos hely. 4. Negatív viszony az ellentétes nemű szülővel. 5. Ambivalens, távoli, töredezett a viszony az ellentétes nemű szülővel. 6. Tilalom az élet továbbadására. 7. Valaki bűnhődik, vezekel a családban.

Miért nem élünk kapcsolatban 3.

Ismétlés. 8. Idealizálás és az ideálok ereje. 9. Egy erős sebződés a bizalomban, közelségben, intimitásban. 10. Túlzott énközpontúság. 11. Rettenetes sebződések.

Miért nem élünk kapcsolatban 4.A párválasztás alapmotívumai 1.

12. Korszellem. 13. A veszteség elkerülése. 14. Az intimitástól való félelem. A párválasztás alapmotívumai