E-mail cím*​

Mobiltelefonszám*​

Szállásnak jelentendő személyes adatok

A szállás felé jelentenünk kell a szállóvendégek adatait, ezért kérünk, hogy pontosan és hiánytalanul töltsd ki. Így a helyszínen nem kell mindenkinek egyeséve kézzel kitölteni a szállásfoglalási lapot, ezzel jelentősen csökkenthető a regisztráció ideje, és elkerülhető a nagyobb tömeg kialakulása.

Vezetéknév *

Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd.

Keresztnév*

Kérünk, hogy a teljes hivatalos nevedet használd.

Születési hely*

Város

Születési dátum*

(éééé.hh.nn.)

Állandó lakcím *

Irányítószám Város, Utca Házszám Emelet Ajtó. (A bizonytalan járványügyi szabályozás miatt CSAK magyar állampolgársággal rendelkező vendégeket tudunk fogadni.)

Személyi igazolvány szám / útlevél szám*

Ellátással kapcsolatos adatok

Szoba típusa*

Korlátozott számban – felár ellenében – lehetőség van balatoni panorámás szobára, vagy a 3 ágyas szobában 2 fő elhelyezésére (az egyik ágyat üresen fenntartva). A panorámás szoba felára +8.000 Ft/fő/4éj, az üres ágy felára +26.000 Ft/szoba/4éj. Panorámás szobában nincs lehetőség üres ágy igénylésére! FONTOS! Ha egy szobába szeretnél kerülni a pároddal/barátaiddal, mindenkinek ki kell fizetnie a panorámás opciót! FONTOS! Az üres ágy opció szobánként értendő, így csak egyikőtöknek kell kifizetni!

Jelige a szobabeosztáshoz

Egyező jeligét megadók kerülnek egy szobába. (Ne egymás nevét adjátok meg, hanem ugyanazt írjátok mindannyian!)

Étkezés *

Napi 3x étkezés (reggeli, ebéd, vacsora) – szerda estétől vasárnap délig

A tábor ideje alatt vállalnál önkéntes munkát?

Nyilatkozat koronavírus elleni védettségről*

Kijelentem, hogy rendelkezem a tábor utolsó napjáig (2021.07.18) érvényes, Magyarországon kiállított védettségi igazolvánnyal, és azt a regisztráció során bemutatom a személyazonosságomat igazoló fényképes igazolvánnyal együtt (Személyazonosító igazolvány vagy Útlevél). Tudomásul veszem, hogy ha a védettségemet nem tudom védettségi igazolvány + fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával igazolni, a táborban nem vehetek részt, és a befizetett részvételi díjamat nem követelem vissza. (*A plasztik kártyás védettségi igazolvány és a védettséget igazoló mobil applikáció egyenértékűek, de a személyazonosság igazolása mindkét esetben szükséges fényképes igazolvánnyal!)

Fő támogatónk:

További támogatóink