Bachata kezdő intenzív kurzus
december 2.
14:00-18:00

BACHATÁRÓL RÖVIDEN

Mi jellemzi a bachatát? Lágy ívek, finom mozdulatok, fülbemászó dallamok és könnyen elsajátítható, egyszerű lépéskombinációk.

A bachata története egyben a Dominikai Köztársaság története is. Rafael Trujillo 30 éven át tartó diktatúrája és cenzúrája bilincsben tartotta az ország népét, és ez által zenéjét is. 1961-es bukása után alakult ki ez a műfaj, melynek témája a romantikus érzések, a szomorúság és a szerelem.

Ízelítő a táncból

A kurzus díja

11 500Ft/fő (Előjelentkezéssel, utalással. Amennyiben marad hely, abban az esetben a helyszínen is lehet venni 14 000 Ft/fő áron.)

diákoknak 9 500 Ft/fő - Érvényes nappali, esti és levelezős diákigazolvánnyal. Amennyiben marad hely, abban az esetben a helyszínen is lehet venni 14000 Ft/fő áron.)

A résztvevőknek a kurzus után kiküldjük az lépésanyagsegédletet. 🙂

További 10% kedvezmény! Kedves Hölgyek! Amennyiben a délelőtti Kubai salsa lady style kurzuson is szeretnél résztvenni, úgy 10% kedvezményt biztosítunk a két kurzus végösszegének árából.

Helyszín

M10 Tánc- és Sportakadémia (Budapest, Murányi u. 10, 1076) - Keleti pályaudvar környéke

Oktató: Végh István

Bemutatkozás

A művészet mindig is közel állt hozzám, bár nem a tánccal kezdődött. Gyermekként évekig zongoráztam. Később, 15 évesen úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam másban is, így ismerkedtem meg a gitározással, ami azóta is életem része.A tánc iránti szenvedélyem később bontakozott ki. 2001 táján ismerkedtem meg a karibi táncok világával. Teljesen magával ragadott. Csodálatos dolog zongorán vagy gitáron játszani, de a tánc más, itt a nő a "hangszer". Kubai salsát 14 éve, bachatát pedig közel 10 éve oktatok.

Ajánlott viselet*

Nincs semmiféle megkötés. Az a fontos, hogy kényelmes legyen és jól érezd magad benne.
*A táncteremben a váltócipő használata minden esetben kötelező.

A kurzusra párral és pár nélkül is érkezhetsz. Az órákon párcserék vannak, azonban a pároddal is táncolhatsz.

Bachata intenzív kurzusunkról érkező visszajelzés

"Régebben jártam is hozzá, szuper laza, profi, kedves, humoros."

A JELENTEZÉS MENETE

Amennyiben szeretnél részt venni az intenzív kurzuson, azt a regisztrációd követő 2 napban, a kurzus díjának az elutalásával tudod véglegesíteni. Az utaláshoz szükséges adatok az űrlap beküldése után jelennek meg.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: december 1. 20:00.

Amennyiben nem tudsz részt venni mégsem, abban az esetben átruházhatod a jelentkezésed más résztvevőre, pénzt azonban nem áll módunkban visszaadni.

Fő támogatónk:

További támogatóink