Támogasd Te is a Pálferi Alapítványt adód 1%-ával!

Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
Adószám: 18282230‑1‑41

 

A Pálferi Alapívány célja

Az általunk elért emberek testi-lelki jóllétét elősegítsük, önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek, személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen.

Segíts, hogy még több emberhez, még hatékonyabban juthassunk el!

Previous slide
Next slide

Közösségi programok

Évente több mint 5000 személy fordul meg programjainkon általánosan. Ezekbe sok ezer óra önkéntes munkát fektetünk be. Az eredmény 15-20 közösségépítő, kedvezményes árú program. Ezeken szükségben lévő személyek, családok további kedvezménnyel vehetnek részt.

Karitatív munka

A Pálferi Karitász 2013 áprilisában alakult meg a Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakember kedd esti alkalmaira járó „pálferis” közösség tagjaiból, a Pálferi Alapítványa részeként.Fő mottónk: „Adni jó, együtt, közösségben még jobb”. Célunk, hogy a segítő szándékok cselekvésbe fordulhassanak, mindeközben pedig önmagunk, kapcsolataink és közösségünk is fejlődhessen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Online jelenlét

Havonta több mint félmillió emberhez érünk el a weben keresztül. Weboldal, Facebook, YouTube, Instagram, Messenger, e-mail. Számtalan visszajelzést kapunk arról hogy a megfelelő pillanatban érkező üzenet segített a továbblépésben, döntésben, fejlődésben. Ennek a munkának nagy részét önkénteseink végzik.

Önismereti csoportok

Pszichodráma, bibliodráma, bevezetés az önismeretbe, sémacsoport és női csoport: csak néhány a pálferis csoportok közül.

Previous slide
Next slide

Önkéntesség

Közösségeink

Previous slide
Next slide

Támogass, hogy fejlődhessünk!

Ajánld fel adód 1%-át Alapítványunk céljaira:
Név: Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
(közhasznú szervezet) Adószám: 18282230-1-41
Postacím: 1400 Budapest Pf. 37.

Fő támogatónk:

További támogatóink