Pálferis Irodalmi Kör

2018 év végén indult el a Pálferis Irodalmi Kör. E csoporttal a célunk: szélesíteni a látókörünket, csodálni a nyelv művészi játékát, jobban megérteni a saját lelkünket és ezáltal jobban elfogadni magunkat és másokat. Azóta túl vagyunk egy izgalmas fél éven. Az alkalmakat havi rendszerességgel tartottuk, a résztvevők között pedig egyaránt voltak új érdeklődők és visszatérő vendégek - ezért ha szeretnél megismerni minket, ne tartson vissza az, ha korábban még nem voltál nálunk. Most mi is nyári szünetet tartunk, 2019. őszén indul a második évad.

A következő alkalomra a lenti gombra kattintva tudsz jelentkezni! A csoport kis létszámú lesz, hogy megőrizhessük annak személyes jellegét, ezért érdemes időben jelentkezni.

Ha már betelt a csoport, ne aggódj, ugyanis minden alkalomra külön lehet majd jelentkezni. A soron következő alkalom jelentkezési lapjára mutató linket itt, a honlapon fogjuk közzétenni (a fenti “Jelentkezem…” gombon), de ha megírod az irodalom@palferi.hu email-címre, hogy személyes tájékoztatást kérsz, akkor első kézből fogunk email-ben értesíteni.

Fontos! Azért, hogy kellő figyelmet tudjunk egymásra fordítani, a résztvevők száma korlátozott. A részvétel regisztrációhoz kötött! Előzetes regisztráció nélkül sajnos nincs lehetőség a programon részt venni.

Fő támogatónk:

További támogatóink