Köszönjük, ha adományoddal hozzájárulsz közhasznú céljaink megvalósításához.

Mire fordítjuk a felajánlott adományt?

Célunk, hogy az általunk elért emberek testi-lelki jóllétét elősegítsük, önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek, személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen. Ezen céljaink eléréséért a következő tevékenységeket végezzük:

  • Pál Feri római katolikus pap és mentálhigiénés szakember keddi önismereti előadásait szervezzük, rögzítjük, élőben közvetítjük, honlapunkon elérhetővé tesszük, az előadásokat népszerűsítjük honlapunkon, a Facebook-oldalunkon, blogon, ezzel sok tízezer személyt segítünk
  • közösségi programokat (kirándulásokat; bulikat, téli és nyári táborokat, párkereső estet, lelki napokat, kulturális programokat) szervezünk az érdeklődőknek, akik többnyire az önismeret iránt fogékony és Pál Feri szellemiségét szerető közösségből kerülnek ki
  • Karitász csoportunk szervezésében, önkéntesek bevonásával rászoruló embereken segítünk;
  • önismereti csoportokat szervezünk;
  • fenntartjuk és szerkesztjük a www.palferi.hu oldalt, a palferi.hu Facebook-oldalt és a Pál Feri zárt Facebook-csoportot;
  • széles körű és kreatív önkéntes munkára adunk lehetőséget;

Az adományokat ezen tevékenységeink támogatására fordítjuk.

Pénzbeli adományok

Banki átutalás és banki befizetés

Pálferi Alapítványa a Teljes Életért

MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Számlaszám: 16200223-10054457
IBAN: HU89 1620 0223 1005 4457 0000 0000

Banki átutalás vagy banki befizetés esetén kérjük, adja meg e-mail címét a közlemény rovatban, hogy adományát visszaigazolhassuk és megköszönhessük. Az adományozási igazolás kiállításához mindenképpen szükséges, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.

Bankkártyás adományozás

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai alapítványunkhoz nem jutnak el.

Ismétlődő bankkártyás adományozás

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion Payment Zrt.. által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy az Adományozó által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen honlapon (www.palferi.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónkénti hozzájárulása nélkül az Alapítvány által kezdeményezve történjenek.

A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem az Alapítvány, sem a Barion Payment Zrt. nem fér hozzá.

Az ismétlődő adományozást bármikor lemondhatja az info@palferi.hu címen.

Önkéntes munka

Amennyiben saját idejét és munkaerejét szeretné felajánlani az Alapítvány számára önkéntesség formájában, kérjük az kommunikacio@palferi.hu emailcímen lépjen kapcsolatba velünk.

Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlása

Magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként is lehetősége van személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlására alapítványunk közhasznú céljai javára.

A rendelkező nyilatkozaton feltüntetendő adószámunk: 18282230-1-41

Személyes adatok

A rendelkező nyilatkozat adótitoknak minősül. Az SZJA 1%-ot felajánlókról az egyesület csak abban az esetben kap az adóhatóságtól személyes információt (név, postai vagy e-mail cím), amennyiben azok az „EGYSZA” lapon feltüntetésre kerülnek és az erre vonatkozó hozzájárulás az adóbevalláson megtörténik. Az alapítványnak csak az ilyen felajánlások esetén van lehetősége pl. köszönőlevelet kiküldeni vagy az 1%-os felajánlások felhasználásáról tájékoztatást nyújtani. Amennyiben a rendelkező nyilatkozatában Ön úgy dönt, hogy nevét és postai vagy e-mail címét megosztja velünk, kérjük, ne felejtse el adatait megadni és a hozzájárulásra vonatkozó részt bejelölni a nyilatkozat kitöltése során. A megadott személyes adatokat az alapítvány kizárólag a közhasznú tevékenységével kapcsolatban történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használja fel, és bizalmasan, legfeljebb öt évig kezeli.

Eszközadomány

Az Egyesület eszközadományokat is tud fogadni akár magánszemélyektől, akár cégektől. Az ilyen jellegű adományokat egyrészt a rendelkezésre álló szűkös tárolókapacitás miatt csak erősen limitált mértékben, másrészt pedig csak akkor tudja elfogadni, ha az adott eszközre valóban szüksége van.

Fő támogatónk:

További támogatóink